DØD: Marilyn Manson sammen med sin far Hugh Warner. Bildet er tatt en gang på 70-tallet.
DØD: Marilyn Manson sammen med sin far Hugh Warner. Bildet er tatt en gang på 70-tallet. Foto: Instagram

Slik hyller artisten sin avdøde far på Instagram

– Han vil for alltid være den beste pappa i verden, skriver artisten.

I forrige uke døde faren til Marilyn Manson (48), Hugh Warner. Han ble 72 år gammel.

– Han lærte meg å bli en mann

Som en hyllest til sin avdøde far, har den den amerikanske rockestjernen lagt ut et bilde på Instagram av far og sønn tatt på 70-tallet.

På bildet skriver Marilyn Manson:

– I dag mistet jeg faren min, Hugh Warner. Han lærte meg å bli en mann og å overleve. Han lærte meg å skyte med pistol og kjøre bil. Han vil for alltid være den beste pappa i verden. På en eller annen måte forstår jeg at han er sammen med min mor nå. Jeg vil holde mitt løfte og aldri svikte deg. Jeg savner deg pappa, skriver Marilyn Manson på bildet.

Hva faren døde av er ikke kjent.

Mistet moren

Marilyn Manson mistet moren Barbara Warner i 2014. Hun ble 68 år. Den gang hyllet han sin mor på Facebook med følgende ord:

– Til min mor, et enestående menneske som har stor tro på meg. Jeg håper vi sees igjen engang. Men ikke akkurat nå, for det er så mange ting jeg har ugjort, skrev Manson dengang.

What have I created? Which one of us said that?

Et innlegg delt av Marilyn Manson (@marilynmanson)

Foreldrene støttet sønnen og hans karriere, og faren beviste dette ved å posere sammen med Marilyn på farsdagen i full goth-stil med sønnen noen år tilbake.

Europa-turné

Marilyn Manson skal være svært preget av farens bortgang. Til tross for dette starter han med sin The Heaven Upside Down-turné i Ungarn, Budapest, torsdag 20. juli.