Mourinho, her fra lagets første treningskamp denne sommeren, forteller at klubben sliter i jakten på nye spillere. 
Mourinho, her fra lagets første treningskamp denne sommeren, forteller at klubben sliter i jakten på nye spillere.  Foto: AFP PHOTO / RINGO CHIU.

Misfornøyd Mourinho etter vanskelig United-sommer

Manchester United-manageren virker ikke å være fornøyd med jobben klubben har gjort på overgangsmarkedet.

Det gir portugiseren uttrykk for i et intervju med ESPN.

De røde djevlene har sikret seg Romelu Lukaku for nærmere én milliard kroner. De har også forsterket de bakre rekker med svenske Victor Lindelöf.

Men jakten på Inter Milans kroatiske angrepsspiller, Ivan Perisic, samt en defensiv midtbanespiller, har så langt ikke lykkes.

Manchester United og Inter skal være fem millioner pund fra hverandre i verdivurderingen av Perisic.

Chelseas Nemanja Matic så lenge ut til å bli rød, men den siste tiden har ryktene handlet om Spurs' Eric Dier. Manchester-klubben har nå gitt opp håpet om å sikre seg Spurs' 23-årige landslagsspiller, skriver Daily Mirror

– Svært vanskelig
Det tøffe markedet kan føre til at det bare kommer inn én ny forsterkning før vinduet stenger 31. august, innrømmer José Mourinho.

– Vi ønsker alltid mer. Vi føler alltid at det er rom for å bli bedre, og jeg kan ikke si at jeg er fornøyd med overgangsvinduet vårt, sier han, og fortsetter:

– Det er et vanskelig vindu og jeg kan ikke skylde på noen. Det er bare realiteten. Markedet går i en retning som gjør at en rekke spillere er svært vanskelig å få tak i, for å ikke si umulig. Hver eneste klubb er mektig. Enten så vil de ikke selge, eller så er kravene for tøffe.

United-sjefen legger ikke skjul på at han ønsker to nye spillere inn portene på Old Trafford før Premier League-sesongen sparkes i gang igjen.

Everton og Milan
Selv om nysigneringene skulle komme før overgangsvinudet stenger, erkjenner manageren at de vil gå glipp av verdifull tid i oppkjøringen.

– Everton startet veldig sterkt i markedet uten pengene fra Lukaku. AC Milan, uten å selge spillere, kjøper non-stopp, så det kommer an på øyeblikket, overgangsmålet og kanskje nye eiere, sier Mourinho.

54-åringen, som nylig uttalte at han gjerne blir i klubben i 15 år til, er likevel godt fornøyd med sine to sommerkjøp.

– For øyeblikket har vi Lukaku og Lindelöf, to spillere jeg kjenner godt. Jeg har jobbet med én av dem før og han andre er fra den portugisiske toppdivisjonen som jeg følger hver uke. Jeg er fornøyd med dem og vet at de kommer til å få suksess i klubben.