«MSN»: Blir Neymar spilleren som splitter Barcelonas berømte angrepstrio?
«MSN»: Blir Neymar spilleren som splitter Barcelonas berømte angrepstrio? Foto: (AP Photo/Manu Fernandez).

Fotballryktene: – Har takket ja til PSGs giganttilbud

Og José Mourinho ser ut til å gå glipp av to overgangsmål. Les dagens fotballrykter her!

Tirsdag begynte ryktene å svirre om at styrtrike Paris St-Germain har lagt inn et megabud på over to milliarder kroner for Neymar.

Den brasilianske superstjernen skal ha en utkjøpsklausul på vanvittige 222 millioner euro. Noe den Qatar-eide klubben skal være villige til å bla opp.

Og Barcelona-spilleren har allerede akseptert tilbudet fra den franske storklubben, hevder brasilianske Esporte Interativo (via Daily Mail).

Barcelonas visepresident, Jordi Mestre, insisterer likevel på at Neymar ikke vil forlate katalanerne i nærmeste fremtid, ifølge Daily Star.

Tim Vickery, som er ekspert på Sør-Amerikansk fotball, mener 25-åringen kan komme til å forlate klubben for å komme bort fra Lionel Messis skygge. Det sier journalisten i et intervju med BBC Radio 5 live.

Evertons Ross Barkley vil ha over 1,6 millioner kroner i ukelønn for å bli Tottenham-spiller, skriver Daily Mirror. The Toffees krever 50 millioner pund for 23-åringen.

En som ikke har slått til i Tottenham-trøya ennå, er Moussa Sissoko. Spurs, som betalte 30 millioner pund for den langbeinte franskmannen forrige sommer, må trolig betale 27-åringen for å bli kvitt ham, skal man tro Daily Mail.

The Gunners-sjef Arsene Wenger insisterer fortsatt på at Alexis Sánchez (28) ikke er til salgs, skriver Sky Sports. Klubben ønsker å hente Karim Benzema (29) dersom de ikke klarer å holde på sin chilenske stjernespiller, melder Don Balon (via Daily Star).

Også Paris St-Germain skal være interessert i Sánchez, ifølge Telegraph.

Ivan Perisic (28) har reist med Inter Milan-troppen til Kina på treningsleir. Manchester United har ennå ikke klart å komme til enighet med italienerne, melder Telegraph.

De røde djevlene har gitt opp håpet om å hente Tottenhams Eric Dier til Old Trafford. Spurs ønsker ikke å selge den unge midtbanemannen, ifølge Mirror.