TV-STJERNER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom får egen dokuserie til høsten på TV 2 Livsstil. 
TV-STJERNER: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom får egen dokuserie til høsten på TV 2 Livsstil.  Foto: TV 2 Livsstil/Bjørn Wad.

Petter og Vendela får egen serie på TV 2

Farmen kjendis-paret får egen dokuserie på TV 2 Livsstil med premiere 21. august.

I slutten av mai ble det kjent at Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) var et par.

Vendela + Petter

Nå får de to en egen dokuserie på 16 episoder som sendes på TV 2 Livsstil, og har premiere mandag 21. august.

– Vi får utrolig mange spørsmål om hvordan livet er etter Farmen Kjendis. Mye av det får du svar på i dokuserien, sier Petter.

– Rart å ha kamera på slep

Det har vært en enorm interesse og mye styr rundt det uventede kjæresteparet etter at de var med på Farmen kjendis. Nå skal det bli mer reality på Petter og Vendela som skal blottlegge privatlivet for tv-seerne i «Vendela + Petter».

– Det er morsomt, og samtidig veldig annerledes fra alt annet jeg har gjort før. Jeg er vant til å være foran kamera, men jeg må innrømme det i starten var rart å ha kamera på slep hele tiden, sier Vendela.

Første sommer sammen

De forteller at mange er nysgjerrige på dem. De er nå sammen på sommerferie, noe som også blir å se i dokuserien. Over 16 episoder skal seerne få se hvordan deres første sommer som kjærestepar har vært.

DOKUSERIE: Petter og Vendela har funnet kjærligheten og nå blir det dokuserie. Foto: TV 2 Livsstil/Bjørn Wad
DOKUSERIE: Petter og Vendela har funnet kjærligheten og nå blir det dokuserie. Foto: TV 2 Livsstil/Bjørn Wad

– Det at vi først ble så ekstremt gode venner, og at det så utviklet seg til kjærlighet, kom helt uventet på meg. For min del har det vært en eventyrlig tid siden jeg forlot Storøy gård. Og etterdønningen har vært store både jobbmessig og privat, sier Vendela.

Bor på vestkanten

Vendela bor på Oslo vest sammen med døtrene sine på henholdsvis 16 og 19 år. Hun har i mange år jobbet som modell, og var tidligere gift med Olaf Thommessen, som i flere år var nestleder i Venstre.

Petter Pilgaard ble rikskjendis etter at han deltok i Paradise Hotel i 2009. Etter deltakelsen i realityprogrammet har han jobbet som programleder i radiokanalen NRJ.

Vendela + Petter ser du på TV 2 Livsstil mandag 21. august.