HELT: Daniel Radcliffe ankommer BBC Radio 2 studio i London for å være med i Chris Evans Breakfast Show, september, 2016.
HELT: Daniel Radcliffe ankommer BBC Radio 2 studio i London for å være med i Chris Evans Breakfast Show, september, 2016. Foto: Stella Pictures

Daniel Radcliffe (27) hjalp knivstukket turist

Da en mann ble ranet og knivstukket i London, grep Harry Potter-stjernen inn og hjalp til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespiller Daniel Radcliffe (27) har fått heltestatus etter å ha hjulpet en turist i London som ble brutalt ranet, skriver Evening Standard.

Knivstukket

To menn på en moped forsøkte å rane en mann i det fasjonable området Chelsea i London, men da mannen nektet å slippe en Louis Vuitton-veske knivstakk de han i ansiktet.

Mannen ble liggende blødende i Hortensia Road i Chelsea, og ranerne forsvant på mopeden.

Harry Potter-hjelp

En som befant seg like ved ulykkestedet var skuespiller Daniel Radcliffe. Han løp til og hjalp den skadde mannen så godt han kunne.

Et øyenvitne, David Videcette, som tidligere har jobbet for antiterrorstyrken i London, forteller at det var uvirkelig å se Harry Potter-stjernen hjelpe til:

– Han var en hyggelig fyr. Det er ikke mange superstjerner som hadde gjort noe lignende. Offeret var helt i sjokk, forteller han til Daily Mail.

Den 50-årige mannen som ble ranet og knivstukket var i London på ferie, og politiet har fortsatt ikke pågrepet ranerne.

Nynazist

Daniel Radcliffe har kommet en lang vei siden han spilte rollen som Harry Potter. I en av sine siste filmer «Imperium» spiller han nazist, noe som innebar mange utfordringer for skuespilleren under innspillingen.

– Under opptakene var jeg nødt til å si mange rasistiske skjellsord, så etter opptakene gikk jeg rundt til skuespillerene og ba om unnskyldning for språkbruken min, forteller han til Huffington Post.