LEGGER OPP: Ifølge italienske medier gir Antonio Cassano (35) seg etter bare åtte dager i Verona.
LEGGER OPP: Ifølge italienske medier gir Antonio Cassano (35) seg etter bare åtte dager i Verona. Foto: AP Photo/Carlo Baroncini

Cassano la opp i noen timer, ombestemte seg og fortsetter karrieren

Antonio Cassano gjør «comeback» i Verona etter å ha lagt opp i noen timer - åtte dager etter at han skrev under for for klubben.

For åtte dager siden skrev den italienske veteranen Antonio Cassano (35) under for Verona.

Tirsdag meldte så Gazzetta dello Sport at han i stedet for har bestemt seg for å forlate klubben og legge opp. Årsaken skulle være at han savnet familien og hadde hjemlengsel.

På ettermiddagen ble det innkalt til en pressekonferanse, men den gikk definitivt ikke som ventet.

– Det var et øyeblikks svakhet. Jeg var sliten i dag tidlig, og jeg hadde et møte der jeg sa at jeg ønsket å gi meg, sier Cassano ifølge Football Italia.

Formiddagen brukte han imidlertid på å ombestemme seg.

– Jeg ønsker å fortsette å spille, jeg hadde et øyeblikks svakhet. Jeg lar ofte magefølelsen avgjøre, men denne gangen lot jeg hodet avgjøre, takket være min kone, direktøren og (trener Fabio) Pecchia, sier 35-åringen.

– I dag tidlig var magefølelsen min feil, som den også har vært andre ganger. Jeg ønsker å fortsette med denne utfordringen, og jeg er sikker på at jeg vil vinne, fortsetter Cassano.

Da han skrev under for den nyopprykkede Serie A-klubben Verona var det over ett år siden han hadde spilt kamp, etter å ha blitt frosset ut og frigitt av Sampdoria.

Etter å ha signert for Verona har han spilt to treningskamper, men det ser altså ut til å bli med det.

Veteranen har spilt for en rekke storklubber i løpet av sin lange karriere, blant annet Roma, Real Madrid, Milan og Inter. Han vant La Liga med Real Madrid i 2006/07-sesongen, og Serie A med Milan i 2010/11-sesongen.

Han scoret ti mål på 39 landskamper for Italia.