Caroline Graham Hansen kom syklende til treningen i Apeldoorn tirsdag formiddag.
Caroline Graham Hansen kom syklende til treningen i Apeldoorn tirsdag formiddag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix.

– Ikke noe som har plaget meg

Mandag fikk ingen fra pressen snakke med Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen. Etter tirsdagens trening sprudlet de på ny.

Se oversikt over alle kampene her!

Dagen etter Norges åpningskamp i EM fikk ingen fra pressen snakke med landslagets to største stjerner.

Både Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen ble skånet fra medias spørsmål dagen etter kamp, men tirsdag var de to superstjernene igjen tilgjengelige.

– Det ble litt oppstyr i går. Hva tenker du om det?

– Jeg synes det var veldig deilig å få en fridag. Jeg koste meg, sier Graham Hansen til TV 2 Sporten etter tirsdagens trening, og fortsetter:

– Jeg har ikke lest noe av det som er blitt skrevet. Jeg koblet av og nøt fridagen sammen med familie. Det er ikke noe som har plaget meg.

– Vet vi kan bedre
De norske fotballjentene møter Belgia i den andre gruppespillkampen torsdag.

– Nå handler det om å vinne. Skal vi ha en mulighet til å gå videre, så må vi ha en seier. Vi har hatt en god treningsøkt her i dag, og det vil forhåpentligvis bære frukter på torsdag, sier Graham Hansen.

– Er revansjelysten stor?

– Ja. Jeg vet at vi som lag kan så mye bedre. Andre omgang mot Nederland var total stryk. Vi må bare heve oss og vise at vi kan bedre. Det er en mental ting, men handler også om taktikk og hvordan enkeltspillere viser seg frem. Totalen må bli bedre, og det er jeg sikker på at vi skal klare.

– Hva er et drømmescenario i kampen mot Belgia?

– Jeg håper vi får tre eller fire mål i løpet av matchen, slik at vi får muligheten til å rotere litt på laget. Jeg tror det uansett kommer til å bli en tøff kamp. 3-0 eller 4-0 er et drømmescenario for meg, sier Caroline Graham Hansen.

– Vi håper jo at vi kan klare å levere en bedre kamp og vinne. For å klare å vinne må man prestere bra. Det må gå en jækel i oss. Det er mye som må opp fra forrige kamp. Stiller vi på samme nivå som sist, kommer vi ikke til å gå videre fra gruppen, sier Ada Hegerberg.

Lyon-profilen ønsket ikke å kommentere pressenekten forbundet ila de to spillerne.

– God stemning
Landslagstrener Martin Sjögren mener det offensive spillet må bli bedre.

– Vi må involvere midtbanen slik at vi kan få bedre relasjoner i angrepsspillet. Belgia blir en helt annen motstander. Gruppen har hentet seg inn bra etter søndagens nederlag. Vi har lovet oss selv å legge bort skuffelsen. Jeg synes vi hadde en ganske god stemning på trening i går, sier en optimistisk svenske til TV 2.

Ingvild Isaksen er eneste norske spiller som sliter med skade før den viktige kampen. Norge gikk på et ettmålstap mot Nederland søndag. Dermed er det bare seier som gjelder i den kommende mesterskapskampen.

Oppgjøret ser en på TV 2 og TV 2 Sumo klokken 18!