Hull Citys Andy Robertson ser ut til å bli Liverpools nye venstreback.
Hull Citys Andy Robertson ser ut til å bli Liverpools nye venstreback. Foto: Anna Gowthorpe

Fotballryktene: – Han blir trolig Liverpools nye venstreback

Og Chelsea viser seriøs interesse for Sergio Agüero. Les dagens fotballrykter her!

Andrew Robertson nærmer seg en Liverpool-overgang. Venstrebacken skal ha forlatt Hulls treningsleir i Portugal, ifølge Liverpool Echo.

Den 23 år gamle skotten er blitt nevnt som et alternativ på venstreback for Jürgen Klopp en stund, og nå skal altså en avtale være i ferd med å fullføres. Hull verdsetter backen til rundt 90 millioner kroner.

I gårsdagens ryktespalte skrev vi om Chelseas interesse i Sergio Agüero. Ifølge Sky Sports har blåtrøyene fra London et sterkt og seriøst ønske om å hente den argentinske stjernespilleren til Stamford Bridge.

Antonio Conte er på jakt etter et nytt førstevalg på topp. For det ser ikke ut som at Diego Costa kommer til å spille i blått igjen. Den regjerende Premier League-mesteren fikk ikke kloen i Lukaku, og nå blir Álvaro Morata koblet til klubben. Eier Roman Abramovich skal imidlertid ikke være interessert i å betale overpris for Real Madrids 24-årige stjernespiss, skriver Daily Star.

Crystal Palace har tilbudt Arsenal 16 millioner pund for Calum Chambers (22), melder Telegraph. Midtstopperen spilte forrige sesong på lån i Middlesbrough.

Pepe Reina (34) spilte nesten ti år i Liverpool. Nå skal den spanske keeperen være på vei til Premier League-rival Manchester City, ifølge Mirror.

José Mourinho er interessert i Tottenhams 23 år gamle «potet», Eric Dier. Manchester United vurderer å legge inn et siste bud på 60 millioner pund for den anvendelige engelskmannen, skriver Mirror.

Arsenals venstreback, Kieran Gibbs (27), står høyt på ønskelisten til West Brom, hevder Birmingham Mail.

The Gunners ønsker å kvitte seg med stallfyll før de bestemmer seg om å gå «all in» for å hente Monacos Thomas Lemar (21). Det vil i så fall bety at Wenger må knuse klubbens overgangsrekord for andre gang denne sommeren, skal man tro Daily Mail.

Samme klubb har avvist italienske Sampdorias forespørsel om å hente skadeforfulgte Jack Wilshere (25) til Serie A. Det skriver journalist og overgangsguru Gianluca Di Marzio (via Express).

... og i Neymar-sagaen: PSG skal ha aktivert brasilianerens utkjøpsklausul på 222 vanvittige millioner (!) euro. Overgangen ventes å offentliggjøres i løpet av de neste to ukene. Brasilianske Esporte Interativo hevder å vite at partene er enige om en overgang, noe som vil knuse alle tidligere rekorder.