GJESTEOPPTREDEN: Maisie Williams (Arya Stark), Ed Sheeran og regissøren Jeremy Podeswa under opptak til Game of thrones.
GJESTEOPPTREDEN: Maisie Williams (Arya Stark), Ed Sheeran og regissøren Jeremy Podeswa under opptak til Game of thrones. Foto: Instagram/HBO

Derfor dukker popstjernen opp i Game of Thrones

Popstjernen Ed Sheeran (26) var sterkt ønsket i en gjesterolle av en av Game of Thrones-stjernene.

I natt klokka 03.00 hadde Game of Thrones premiere her i Norge, og det er duket for den syvende sesongen av den etterlengtede suksess-serien på HBO.

Stor fan av Ed

I første episode dukker den britiske popstjernen Ed Sheeran opp i en liten rolle.

David Benioff i produsent-teamet til TV-serien kan fortelle hvorfor akkurat Sheeran spiller seg selv i Game of Thrones:

– Vi visste at Maisie var stor fan av Ed Sheeran, så vi har forsøkt å få med han med i serien i flere år slik at vi kunne overraske henne. Dette året lyktes vi med det, forteller han.

Popstjerner på rollelisten

Det er ikke første gang det har vært med verdenskjente popstjerner på rollelisten i Games of Thrones. Bandet Sigur Rós, Will Champion fra Coldplay og medlemmer i metal-bandet Mastodon har også gjestet serien.

Liten rolle

Ed Sheeran har en minimal rolle og fortalte dette til Entertainment Tonight om sin opptreden:

– Jeg har ikke sett scenen ennå. Jeg gjorde den med Maisie og den var helt grei, og jeg likte det, fortalte Sheeran.

Fansen har delte meninger om cameorollen til den britiske sangeren Ed Sheeran, og ikke alle er like begeistret over Ed Sheerans gjesteopptreden i sosiale medier,

– Ed Sheeran i Games of Thrones er alt jeg aldri visste at jeg trengte, skriver en.

– Ed Sheerans cameo-rolle? Kom igjen, dere er mye bedre enn dette, skriver en annen, og retter krikken til produsentene av Game of thrones.