Diego Costa spiller nok aldri i den blå Chelsea-drakten igjen.
Diego Costa spiller nok aldri i den blå Chelsea-drakten igjen. Foto: AP Photo / Matt Dunham.

– Gi Conte en klem

Den kontroversielle spissen har etter alle solemerker spilt sin siste Chelsea-kamp.

Lørdag: Se Chelsea-Arsenal på TV 2 Sport Premium 2 og Sumo kl. 14.45!

Den saken virker mer og mer sikker etter at spissen holdt en direktesending på Instagram natt til mandag.

Tidligere i vår fikk 28-åringen en tekstmelding fra Chelsea-manager Antonio Conte om at han ikke figurerte i fremtidsplanene til de blå.

Siden er storscoreren blitt koblet med en overgang tilbake til gamleklubben Atlético Madrid.

Det var Costa selv som uttalte til pressen at den italienske manageren hadde sendt ham meldingen. Forrige uke fjernet han også «Chelsea-spiller» fra sine ulike kontoer i sosiale medier, skriver Expressen.

Utvidet sommerferie
Og natt til mandag kom den hittil tydeligste beskjeden. I en video på bildedelingstjenesten, som ikke lenger er tilgjengelig, fester Costa hjemme i braslianske Lagarto – iført en Atlético Madrid-trøye.

Da Chelsea-spiller Cesc Fàbregas kommenterte «haha» i feltet under, svarte Costa: «Gi Conte en klem!». Det skriver en rekke medier mandag, deriblant Daily Mail.

Hardhausen scoret 20 mål for Chelsea forrige sesong, men ble stadig koblet til andre klubber. Det ble også meldt om bråk mellom ham og manageren.

Costa festet med venner i Brasil ikled en Atlético Madrid-trøye. Skjermdump: Instagram.
Costa festet med venner i Brasil ikled en Atlético Madrid-trøye. Skjermdump: Instagram.

Blåtrøyene er i gang med forberedelsene til ny sesong. Costas representanter har fått utvidet 28-åringens sommerferie mens de jobber med å få i land en overgang til den spanske hovedstadsklubben, ifølge Daily Mail.

Aktuell for utlån
Den spanske landslagsspilleren, som er født i Brasil, har to år igjen av kontrakten på Stamford Bridge. De to storklubbene har ennå ikke kommet til enigheten om en overgang.

Atlético har ikke lov til å kjøpe nye spillere før januar 2018. Et alternativ for spanjolene skal være å låne Costa ut første halvdel av sesongen. Tyrkiske Besiktas skal være en aktuell mellomdestinasjon.

Urokråka har gjort det klart at Atlético Madrid er eneste aktuelle klubb. Spanjolene solgte spissen til Chelsea for rundt 350 millioner kroner i 2014.