PÅ VEI BORT?: Ifølge rapportene er Sergio Agüero ønsket på Stamford Bridge.
PÅ VEI BORT?: Ifølge rapportene er Sergio Agüero ønsket på Stamford Bridge. Foto: Reuters / Phil Noble.

Fotballryktene: – Guardiola gir grønt lys for Chelsea-overgang

Antonio Conte og Chelsea vil ha Manchester City-spissen. Les dagens fotballrykter her!

Den argentinske landslagsstjernen er blitt koblet bort fra Etihad etter Gabriel Jesus' inntog hos de lyseblå.

Chelsea er på jakt etter et nytt førstevalg på topp, og nå skal Sergio Agüero (29) være aktuell for Premier League-rivalen.

Ifølge AS (via Daily Star) har City-manager Guardiola gitt grønt lys for en overgang til London og Chelsea.

Pierre-Emerick Aubameyang (28) kan være på vei bort fra Borussia Dortmund. Chelsea skal være interessert, men tyskerne er utålmodige. Mottar de ikke bud innen et par dager, kan det se ut som at storscoreren blir værende på Signal Iduna Park, ifølge Daily Mail.

Overgangsagaen om Virgil Van Dijk og Liverpool (26) fortsetter. Midtstopperen kan fortsatt bli Liverpool-spiller for rundt 60 millioner pund. Han insisterer på å forlate Southampton, skriver The Sun. Men Arsenal kan spolere overgangen for Merseyside-klubben. Wenger skal være villig til å legge 45 millioner pund på bordet for nederlenderen, skal man tro Daily Express.

West Ham har forsøkt seg med to bud på Stokes kantspiller, Marko Arnautovic, og skal nå være i ferd med å forberede et tredje for å få kloen i 28-åringen, hevder Sky Sports.

Manchester United-manager José Mourinho ønsker midtbanedirigent Toni Kroos (27) motsatt vei dersom David de Gea (26) forlater England til fordel for Spania og Real Madrid, skriver The Sun.

Tottenham og Everton har ikke klart å bli enige om en overgangssum for Ross Barkley ennå. Mauricio Pochettino & Co. er klar for å prøve på ny, og Everton skal ikke være fremmed for å selge 23-åringen, ifølge Independent.

Zlatan Ibrahimovic (35) har avslått et tilbud fra LA Galaxy. Svensken ønsker å fortsette karrieren hos Manchester United når han returnerer fra skaden, hevder Calciomercato (via Daily Express).

Både Manchester City og Chelsea leter etter forsterkninger på backplass. Ifølge Daily Star kjemper de begge om signaturen til Real Madrids Danilo (26).

Loïc Rémy (30) er klar til å forlate Chelsea, og både Everton og Southampton er interessert i franskmannens tjenester, hevder Metro.