FEST LIKEVEL: Sarah Cummins snakker med menn fra fra hjemløs-senteret Wheeler Mission på Ritz Charles-hotellet i Carmel lørdag. Hun skulle egentlig ha giftet seg der, men lagde i stedet en fest for hjemløse
FEST LIKEVEL: Sarah Cummins snakker med menn fra fra hjemløs-senteret Wheeler Mission på Ritz Charles-hotellet i Carmel lørdag. Hun skulle egentlig ha giftet seg der, men lagde i stedet en fest for hjemløse Foto: Kelly Wilkinson/AP.

Sarah (25) avlyste bryllup – lagde fest for hjemløse i stedet

En amerikansk kvinne bestemte seg for å lage en alternativ fest da planene om ekteskap gikk i vasken uken før bryllupet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sarah Cummins (25) skulle ha giftet seg i helgen. Hun og kjæresten valgte av ukjente grunner å avlyse bryllupet, og stod tilbake med et betalt og ikke refunderbart bryllup til over 200.000 kroner, skriver Indianapolis Star.

– Det var helt fryktelig. Jeg ringte til alle for å kansellere, unnskylde og gråte, forteller Cummins til avisen.

Så hva gjør man da? Jo, man lar kjærlighetssorg være kjærlighetssorg og lar noen andre få en helt spesiell opplevelse.

– Jeg følte meg dårlig med tanken på å skulle kaste all maten jeg hadde bestilt til festen, forteller 25-åringen.

Dermed bestemte Sarah seg for å invitere hjemløse til en ekstravagant fest på Ritz Charles i Carmel i Indianapolis.

Hun kontaktet et senter for hjemløse, og lørdag ankom en buss med et titalls hjemløse veteraner fra forsvaret det som skulle være bryllupslokalene.

Fikk klær og mat

Ifølge CBS News donerte flere lokale innbyggere og bedrifter penger til dresser og kjoler til gjestene, som alle fikk en noe annerledes helg enn de hadde forventet seg.

Tre av Cummins brudepiker, hennes mor og tante deltok også i den alternative festen. Og gjestene? Jo de var angivelig strålende fornøyd med både mat og nye klær.

GLEDET MANGE: Janice Williamson-Cox klemmer og takker Sarah Cummins for at hun ble invitert til den alternative bryllupsfesten i Carmel i helgen.
GLEDET MANGE: Janice Williamson-Cox klemmer og takker Sarah Cummins for at hun ble invitert til den alternative bryllupsfesten i Carmel i helgen. Foto: Kelly Wilkinson/AP.

– Jeg hadde ikke en sportsjakke. Jeg tror jeg ser ganske bra ut i den, sier Charlie Allen, som i tre måneder hadde bodd på et senter for hjemløse.

Drar på bryllupsreise med mor

Sarah selv har også tenkt å gjennomføre den planlagte bryllupsreisen, men sammen med sin mor. Nå er hun og moren på vei til Den dominikanske republikken, skriver Indianapolis Star.

– Min eksforlovede var snill nok til å overføre sine billetter til min mor, sier Cummins.

Og brudekjolen? Nei den har ikke Sarah rukket å tenke på hva hun skal gjøre med.

– Det er for smertefullt, sier hun.