KOBLES TIL CHELSEA: Juventus-spiss Gonzalo Higuaín.
KOBLES TIL CHELSEA: Juventus-spiss Gonzalo Higuaín. Foto: Claude Paris

Fotballryktene: – Chelsea med rekordbud på Higuaín

Chelsea møter også konkurranse om Real Madrid-back Danilo. Les dagens fotballrykter!

Manchester United snappet Romelu Lukaku foran nesen på Chelsea, som fortsatt er på spissjakt. Álvaro Morata og Pierre-Emerick Aubameyang er de som kobles hyppigst til Chelsea.

Ifølge italienske Tuttosport er London-klubben interessert i Juventus' Gonzalo Higuaín, og interesser skal være så sterk at Chelsea har tilbudt hele én milliard kroner for den tidligere Real Madrid- og Napoli-angriperen. Juventus, som allerede har mistet Dani Alves og Leonardo Bonucci i sommer, har imidlertid takket nei til budet som ville vært ny overgangsrekord i Chelsea.

Samtidig er det fortsatt ikke sikkert at Chelsea får beholde suksessmanager Antonio Conte, som skal være frustrert over at blant andre Lukaku-kjøpet glapp, skriver The Sun.

Ifølge Dario Gól er Real Madrids brasilianske høyreback Danilo interessert i en overgang til Chelsea, men Juventus og Manchester City er også interessert, skriver The Times.

Sunday Express melder at Real Madrid vurderer å selge Gareth Bale for å finansiere en overgang for Monaco-spissen Kylian Mbappé. Det spanske hovedstadslaget får ikke konkurranse av Arsenal, for manager Arsène Wenger sa at han regnet med at Mbappé blir værende, ifølge The Sun.

Arsenal har ingen planer om å kvitte seg med Alex Oxlade-Chamberlain, til tross for at engelskmannen bare har ett år igjen av kontrakten. Det sier Wenger ifølge Metro. Liverpool følger situasjonen.

Monaco kan fort miste Benjamin Mendy, for Manchester City er klare til å trappe opp jakten på venstrebacken. City har fått beskjed av Tottenham om at de kan glemme å signere Danny Rose. Mendy kommer til å koste Manchester City rundt 570 millioner kroner, skriver Sunday Express.

Liverpool vil ha RB Leizpigs Naby Keïta, men fikk budet på 750 millioner kroner avslått. Daily Mirror skriver at de røde forberederer et nytt bud. Liverpool skal være i ferd med å sikre seg venstreback Andy Robertson fra Hull, som ønsker kantspilleren Ryan Kent i retur, skriver The Mirror.

Leicester krever minst 450 millioner kroner for å gi slipp på Riyad Mahrez, som er ønsket av Roma, Chelsea og Everton, skriver Daily Mail. Ifølge Mediaset er Mahrez allerede enig med Roma om de personlige betingelsene.

Daily Mail melder også at Stoke venter på et tredje bud fra West Ham på Marko Arnautovic, som er til salgs for 260 millioner kroner.