Alexis Sanchez og Arsene Wenger under CL-møtet med Bayern München. Foto: Reuters / Hannah McKay Livepic
Alexis Sanchez og Arsene Wenger under CL-møtet med Bayern München. Foto: Reuters / Hannah McKay Livepic

sagaen fortsetter:

– Jeg vil spille i Champions League, men avgjørelsen er ikke opp til meg

Alexis Sanchez hevder han har bestemt seg for hva han vil.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den ettertraktede Arsenal-stjernens fremtid er alt annet enn avklart. Chilenerens siste uttalelser kan tolkes på flere måter.

– Jeg vil spille i Champions League, men avgjørelsen er ikke opp til meg. Jeg må vente på Arsenal, sier han til Radio Sport Chile.

Angriperens Gunners-kontrakt går ut etter den kommende sesongen. London-klubben endte på femteplass forrige sesong, noe som betyr Europaliga-spill.

– Jeg har tatt min avgjørelse, nå venter jeg på Arsenals svar. Idéen min er å spille og vinne Champions League. Det har jeg drømt om siden jeg var barn, sier 28-åringen.

Sanchez, som sørget for 30 scoringer for Arsenal forrige sesong, har vært koblet til både Manchester City og Chelsea i dette overgangsvinduet.

Tidligere denne uken uttalte Arsene Wenger at han hadde hatt SMS-kontakt med Sanchez. Franksmannen følte seg trygg på å få beholde sin største stjerne - i alle fall ut kontraktstiden.

– Selvfølgelig. Det er ikke noe å løse med spilleren nå. Vi har tekstet og det var veldig positivt. Mine tanker er alltid positive, fortalte Arsenal-sjefen.

Toppscoreren har fått utvidet ferie grunnet Confederations Cup-deltakelsen med sitt hjemland. Ifølge rapportene skal poengkongen returnere til Arsenal-leiren 30. juli.

FA-cup-vinnerne startet sin Australia-turné med to seirer mot Sydney FC og Western Sydney Wanderers. Den neste treningskampen er mot Bayern München 19. juli, før de møter ligarival Chelsea i et TV 2-sendt oppgjør den 22. juli.