Utrolig blemme i enkel Arsenal-seier

Alexandre Lacazette målløs da Arsenal spilte ut Western Sydney Wanderers, men slapp inn et svært klønete baklengsmål.

Western Sydney Wanderes - Arsenal 1-3

Rekordkjøpet Alexandre Lacazette scoret allerede tolv minutter ut i Arsenal-debuten, men måtte gå målløs av banen i treningskampen mot Western Sydney Wanderers lørdag ettermiddag norsk tid.

Se Arsenals baklengsmål i videovinduet øverst. Bla ned for de øvrige scoringene.

Arsenal hadde imidlertid få problemer med å beseire det australske laget 3-1.

Lacazette var imidlertid svær nær å sette inn 1-0 i det tredje spilleminutt da han lurte flere Wanderers-forsvarere og kom til avslutning, men australiernes målvakt sto i veien. Arsenal var det førende laget, men først etter 33 minutters spill kom åpningsmålet på ANZ Stadium.

Nacho Monreal kom på et godt løp på venstresiden og slo inn foran mål til Olivier Giroud, som med en fin avslutning styrte inn 1-0. Bare fem minutter senere var Monreal servitør på ny, men denne gangen med en lang ball i bakrom mot Aaron Ramsey. Waliseren lobbet iskaldt inn 2-0.

Like før pause la Mohamed Elneny på til 3-0 etter at et skudd fra drøye 20 meter gikk via en Wanderers-forsvarer og i mål bak en utspilt målvakt. 3-0 var også stillingen til pause.

Arsenal-manager Arsène Wenger gjorde bare én forandringer i pausen. David Ospina ble tatt ut til fordel for Emi Martínez, som skulle komme i fokus ti minutter inn i andre omgang. Wanderers presset på og hadde en avslutning i tverrliggeren. Monreal fikk etter hvert tak i ballen og spilte tilbake i Martínez. Keeperen skulle bare spille ballen bort, men i stedet plukket han den opp med hendene og dommeren dømte indirekte frispark.

Arsenal laget en mur på mållinjen og stoppet det første forsøket, men på returen var Steven Lustica kald og reduserte til 1-3.

Arsenal skapte flere store muligheter i andre omgang, blant annet hadde innbytter Mesut Özil et frispark i stolpen, men det endte med 3-1-seier.

Arsenal spiller sin neste treningskamp mot Bayern München i Shanghai onsdag 19. juli. Neste lørdag viser TV 2 kampen mellom Arsenal og Chelsea. Klikk her for oversikten over alle TV 2-sendte treningskamper i sommer.