SNART LIVERPOOL-SPILLER: Andrew Robertsen (til høyre), her i duell med Evertons Séamus Coleman.
SNART LIVERPOOL-SPILLER: Andrew Robertsen (til høyre), her i duell med Evertons Séamus Coleman. Foto: Paul Ellis

– Liverpool nær ny signering, men kan glemme stjernespiller

Liverpool taper kampen om Pierre-Emerick Aubameyangs underskrift, men har snart sikret seg en ny venstreback. Les dagens fotballrykter!

Liverpool-manager Jürgen Klopp valgte å bruke midtbanespiller James Milner på venstrebacken forrige sesong, mens Alberto Moreno ble sittende på benken.

Ifølge The Guardian er Liverpool nå nær ved å sikre seg en ny venstreback. Anfield-klubben og Hull skal være enige om en overgangssum på 90 millioner kroner for Andrew Robertson.

Den skotske landslagsspilleren kan dermed bli Liverpool tredje signering denne sommeren. Klopp har fra før hentet Dominic Solanke og Mohamed Salah fra henholdsvis Chelsea og Roma.

Alexis Sánchez er for tiden ferie etter å ha spilt Confederations Cup med Chile, men Arsène Wenger sender tekstmeldinger til klubbens store stjerne i håp om å overbevise den tidligere Udinese- og Barcelona-spilleren om å bli værende. Det skriver The Sun.

Pierre-Emerick Aubameyang så ut til å være på vei til kinesisk fotball, men Dortmund-spissen blir værende i Europa. Ifølge Daily Mirror er Chelsea i ferd med å slå Liverpool i kampen om Aubameyans underskrift. Dortmund ønsker å erstatte spissen med Arsenal-spiller Olivier Giroud.

Diego Costa blir ikke med Chelsea på treningsleiren til Beijing. Nemanja Matic har også fått beskjed om at han kan bli igjen i London. Den serbiske midtbanemannen er aktuell for Juventus, skriver The Guardian. Calcio Mercato melder at også Arsenal er interessert i Matic, og en byttehandel hvor Alex Oxlade-Chamberlain går motsatt vei blir diskutert.

Real Madrid har vært koblet til Manchester United-målvakt David De Gea i flere år, men spanjolen er fortsatt å finne på Old Trafford. Manchester United føler seg trygge på at det vil forbli sånn, for ifølge ESPN tror ikke United at Real Madrid har råd til De Gea. The Mirror hevder at Real Madrid forbereder et nytt bud og at Kasper Schmeichel er aktuell som erstatter.

Skulle De Gea gå til Real Madrid, ønsker Manchester United-manager José Mourinho en spiller i retur fra den spanske hovedstaden, aller helst midtstopperen Raphaël Varane, skriver spanske Don Balón. Indepentdent mener tredjekeeper Joel Pereira kan erstatte De Gea.

The Telegraph skriver at Inter krever Anthony Martial på lån i retur om de skal slippe den kroatiske kantspilleren Ivan Perisic.

Tottenham har solgt Kyle Walker til Manchester City og planlegger å bruke noen av pengene på Porto-backen Ricardo Pereira, men London Evening Standard skriver at Juventus gir Spurs konkurranse om 23-åringen.

Joe Hart vil snart fullføre sin 110-millionersovergang fra Manchester City til West Ham, melder Manchester Evening News. West Ham-manager Slaven Bilic har varslet at flere nye spillere er på vei inn, skriver Talksport.

Lazio er i ferd med å sikre seg Liverpool-spiller Lucas Leiva som erstatter for Lucas Biglia, som er på vei til Milan. Calcio Mercato skriver at også Chelseas Mario Pasalic står på ønskelisten til Roma-klubben.

Ifølge The Times er Crystal Palace enig med Porto om en overgangssum på 140 millioner kroner for forsvarsspilleren Bruno Martins Indi, som lenge har vært ønsket av Stoke.

Everton skal være nær ved å sikre seg Newcastles lovende 16-åring Lewis Gibson, skriver Daily Mail.

340 millioner kroner skal være det Roma er klare til å by Leicester for Riyad Mahrez, melder Goal. Roma er på jakt etter Mohamed Salahs erstatter.

Birmingham-manager Harry Redknapp håper å signere tidligere Arsenal- og Chelsea-back Ashley Cole, skriver The Sun.