LURT: Woody Harrelson ankommer den røde løperen før premien av filmen «The War for the planet of the Apes» i New York, juli, 2017. 
LURT: Woody Harrelson ankommer den røde løperen før premien av filmen «The War for the planet of the Apes» i New York, juli, 2017.  Foto: Stella Pictures

Hollywood-stjerne forteller åpent om utroskap - hevder han ble lokket med på trekant

55-årige Woody Harrelson fryktet for kjærestens reaksjon etter å ha blitt forført av tre kvinner i London.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skuespilleren Woody Harrelson (55), som i sommer er aktuell i «The War for the Planet of the Apes», forteller i et intervju med The Hollywood Reporter at han var utro mot kjæresten i forbindelse med et pub-besøk i London for 15 år siden.

Trekant

Woody Harrelson erkjenner at han er glad i å drikke, men han forteller at han har kuttet ned på alkoholinntaket med årene.

Det var nettopp alkoholen som ga ham problemer tilbake i 2002, da han takket ja til en trekant på en pub i London.

– Jeg gikk på en pub i London, og utpå kvelden dukket det opp to jenter som spurte: «Har du lyst å bli med på noe moro i kveld?» Jeg svarte: «Det har jeg!» Jeg hoppet inn i en bil og en tredje jente dukket opp og ble med i bilen, sier Harrelson til The Hollywood Reporter.

– Vi reiste hjem til meg, men en av jentene var en paparazzi og jobbet for News of the World. Hun fikk en fotograf til å komme. Jeg forstod jeg var lurt opp i en felle da alle plutselig forsvant, og skjønte at det ville bli skrevet en artikkel. Jeg har aldri lest den, sier han

TILGITT: Woody Harrelson og kona Laura Louie ankommer premieren på filmen «War of the Planet of the Apes» i New York, juli, 2017. Foto: Stella Pictures 
TILGITT: Woody Harrelson og kona Laura Louie ankommer premieren på filmen «War of the Planet of the Apes» i New York, juli, 2017. Foto: Stella Pictures 

Tilgivelse

Skuespilleren var livredd for at kjæresten, Laura Louie, skulle lese artikkelen. Det gjorde hun, men hun var svært støttende, hevder Woody.

– Det hun sa til meg da hun fikk vite om det, var: «Det må være vanskelig for deg å havne i slike bedritne situasjoner som dette», sier Harrelson til det amerikanske magasinet.

Det betydde ikke at hun ikke var irritert på Harrelson, men hun tilga ham og paret er fortsatt sammen.

Paret giftet seg i 2008, og sammen har de tre døtre.