HELT TIL HØYRE: Ivan Perisic har plassert seg helt ut i høyre bildekant, og virker ikke å være storfornøyd med situasjonen. 
HELT TIL HØYRE: Ivan Perisic har plassert seg helt ut i høyre bildekant, og virker ikke å være storfornøyd med situasjonen.  Foto: Gabriel Barbosa/Twitter.

Får ikke dra til Manchester United – så misfornøyd blir man da

Inters sportsdirektør nekter å selge Ivan Perisic. Det faller tydeligvis ikke i god jord hos den kroatiske midtbanestjernen.

Manchester United har vært ute etter Inters Ivan Perisic i lang tid, og tidligere denne uken meldte Independent at en avtale kunne komme i havn i løpet av uken.

Det har vært snakk om en overgangssum på rundt 500 millioner kroner, og det var ventet at de to klubbene ville komme til enighet etter hvert.

Torsdag avkreftet imidlertid Inters sportsdirektør Piero Ausilo ryktene om et snarlig Perisic-salg.

– Det kommer ikke til å skje, sa han til Sky Sports Italia, gjengitt i Independent.

– Perisic trener med oss og så langt har vi ikke vurdert noe som Manchester United har tilbudt oss, sa Ausilo videre.

Dette har tydeligvis ikke falt i god jord hos hovedpersonen selv. Torsdag la Inters brasilianske angrepsspiller Gabriel Barbosa, populært bare kalt «Gabigol», ut et lagbilde på Twitter.

Her kan man se en smilende og glad tropp, bortsett fra én mann. Ytterst til høyre står en tydelig misfornøyd Ivan Perisic med armene demonstrativt i kors.

Reaksjonene har ikke latt vente på seg, og på sosiale medier har fansen sett på bildet som et tydelig tegn på at kroaten ønsker seg bort.

Inters nye trener Luciano Spalletti har også vært krystallklar på hva han krever av sine spillere.

– Det vil bli færre sjanser for de spillere som er distraherte og flere muligheter for de som forplikter seg til Inter, sa Spalletti til Gazzetta dello Sport denne uken.

– Perisic er en viktig spiller for oss, vi regner med ham. La oss høre hva han har å si. Jeg forventet ikke å høre ham si at han vil forlate klubben, det ville ikke vært bra. La oss se hva intensjonene hans er.

Perisic har ennå ikke kommentert Manchester United-koblingen, men mange vil likevel si at torsdagens lagbilde taler for seg.