VIL BORT: David de Gea skal ha bedt sin agent fikse en overgang til Real Madrid. 
VIL BORT: David de Gea skal ha bedt sin agent fikse en overgang til Real Madrid.  Foto: Oli Scarff

Fotballryktene: Nå vil han til Real Madrid – igjen

Og Liverpool har fått avslått et bud på Naby Keita.

David de Gea til Real Madrid har vært et hett rykte i flere år, og nå har det atter en gang fått nytt liv.

Ifølge den spanske avisen Don Balon skal Manchester United-keeperen ha bedt sin agent, Jorge Mendes, om å fikse en overgang til de regjerende spanske mesterne. The Guardian skriver også at Manchester United forventer bud fra Real Madrid på den viktige målvakten.

RB Leipzig skal ha avslått et bud fra Liverpool på nærmere 600 millioner kroner for Naby Keita. Den tyske avisen Bild melder at Liverpool-manager Jürgen Klopp er desperat etter midtbanespilleren, men Leipzig nekter å selge, uansett pris. Liverpool skal likevel ikke ha gitt opp.

Det skal bare være et tidsspørsmål før Kyle Walker presenteres som Manchester City-spiller, i en overgang som vil gjøre ham til den dyreste forsvarsspilleren noensinne.

Nå melder Mirror at Monacos venstreback Benjamin Mendy også nærmer seg City i en overgang verdt rundt 500 millioner kroner. Hvis overgangene blir et faktum, vil Pep Guardiola ha brukt over 1 milliard bare på backene sine.

Joe Hart er tilbake i Manchester City, men mest sannsynlig ikke for lenge. Nå melder Independent at West Ham skal være nær en låneavtale for den engelske landslagskeeperen som tilbrakte fjorårsesongen på lån i italienske Torino. Også Newcastle skal være interesserte.

Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid er fortsatt uviss. Nå melder Evening Standard at Borussia Dortmund har bedt ham finne ut av hva han vil, før de reiser på treningsleir til Sveits 24 . juli. Chelsea sies å være svært interesserte i spissen fra Gabon, etter at de ikke fikk kloa i Romelu Lukaku.

Monacos Tiemoue Bakayoko har lagt ut bilder av seg på vei til London. Midtbanespilleren forventes å bli presentert som Chelsea-spiller om kort tid, og torsdag la han ut flere bilder av seg selv på Eurostar-toget fra Paris til London.

Over 400 millioner kroner skal franskmannen koste London-klubben, som på torsdag solgte det engelske stortalentet Nathaniel Chalobah til Watford for bare litt over 50 millioner kroner. Det har fått flere til å reagere.

Ifølge Daily Mail prøver italienske Sampdoria å hente Arsenals skadeforfulgte midtbanespiller Jack Wilshere for rundt 100 millioner kroner. Wilshere tilbrakte forrige sesong på lån i Bournemouth, med moderat suksess, og er nå tilbake igjen i Arsenal.

Zlatan Ibrahimovic er i samtaler med LA Galaxy. Ifølge Mirror er det snakk om en avtale i overkant av 60 millioner kroner i året, noe som vil gjøre ham til den best betalte spilleren i MLS.

Roma har kastet seg inn i kampen om Leicesters Riyad Mahrez ifølge Sky Sports. Den italienske klubben skal ha kontaktet spillerens agent.