Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I løpet av to dager i forrige uke forsvant fire unge menn i Bucks County i Philadelphia i USA.

Siden forsvinningene har saken fått massiv oppmerksomhet i amerikanske medier, og det har pågått en enorm politiaksjon for å finne de savnede.

Natt til fredag melder New York Times at 20 år gamle Cosmo DiNardo nå har tilstått drapene på de fire unge mennene.

DiNardo var i politiets søkelys allerede sist uke, da mobilsignalene fra en av de savnedes mobiltelefoner førte til gården foreldrene hans eier.

På gården ble også bilen til en av de savnede funnet. Gården har vært gjenstand for en stor politiaksjon de siste dagene, og torsdag fant de liket av den første av de savnede nedgravd på gården.

Møtte ikke på jobb

Den første av de fire som forsvant var Jimi Tar Patrick (19). Han ble sist sett onsdag forrige uke rundt klokken 18, og ble meldt savnet da han ikke møtte på jobb morgenen etter.

Mark Sturgis (22) og barndomsvennen Tom Meo (21) ble sist sett fredag kveld ved 18-tiden. Også de ble meldt savnet da de ikke møtte på jobb morgenen etter.

Sistemann som forsvant var Dean Finocchiaro (19), som sist ble sett i Middletown Township fredag kveld.

Det var Finocchiaro som ble funnet død torsdag. Finocchiaro ble funnet i det politiet omtaler som en gammel fellesgrav, og det ble funnet levninger av flere andre personer på samme sted, uten at politiet umiddelbart kan kople dette opp mot forsvinningssaken.

DREPT: Dean Finocchiaro (18), Tom Meo (21), Jimi Patrick (19) og Mark Sturgis (22).
DREPT: Dean Finocchiaro (18), Tom Meo (21), Jimi Patrick (19) og Mark Sturgis (22). Foto: Handout

Tilsto

DiNardo har tilstått å ha drept de fire mennene. Han har også gitt myndighetene informasjon om hvor likene befinner seg.

Han tilsto i bytte mot å slippe dødsstraff.

– Jeg beklager, sa DiNardo til oppmøtt presse da han ble ført ut av rettsbygningen i Bucks County.

DiNardo var ifølge politiet innlagt på psykiatrisk sykehus sist sommer. Han beskrives som schizofren. Flere personer i omgangskretsen hans har ifølge New York Times sagt at han har snakket om å drepe folk.