PARTY-PRINS: Den svenske prinsen Carl Philip fester med venner og artisten Måns Zelmerlöv på festivalen Summeron i Båstad, juli, 2017.
PARTY-PRINS: Den svenske prinsen Carl Philip fester med venner og artisten Måns Zelmerlöv på festivalen Summeron i Båstad, juli, 2017. Foto: Stella Pictures

TV-profil i harnisk etter Prins Carl Philips (38) festivalbesøk

Den svenske TV-profilen Bianca Ingrosso festet med venner på musikkfestival i Båstad. Så dukket prins Carl Philip og livvaktene opp på festen ...

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var forrige helg at sommerfestivalen «Summer on» gikk av stabelen i Båstad i Sverige.

Flere svenske kjendiser var til stede for å se artister som Veronica Maggio, Icona Pop, Vigiland og Tjuvjakt.

Ødela festen

En av disse kjendisene var Bianca Ingrosso (22). I et innlegg på bloggen forteller hun om hvordan hennes festivalbesøk ble snudd på hodet av prins Carl Philip og hans livvakter.

Ingrosso og hennes venner hadde et eget VIP-bord på festivalområdet, men bordet ble ifølge henne forstyrret av prinsen og hans følge.

PARTY-BREMS: Bianca Ingrosso og hennes følge fester på «Summer on»-festivalen rett før prins Carl Philip og hans følge tok over bordet og plassen på festivalen. Foto: Stella Pictures
PARTY-BREMS: Bianca Ingrosso og hennes følge fester på «Summer on»-festivalen rett før prins Carl Philip og hans følge tok over bordet og plassen på festivalen. Foto: Stella Pictures

– Fra intet ble bordet vårt tatt over av 10 eldre menn som sperret for utsikten vår til festivalen, og de ba oss stå stille og roe oss ned. Det viste seg å være prinsen og hans gjeng med livvakter, skriver Bianca Ingrosso i blogginnlegget.

– Vis respekt

Bianca Ingrosso er lite begeistret etter hendelsen, og mener at man skal respektere de som først hadde inntatt plassen, uavhengig om man er kongelig eller ikke.

– Når man tar over plassen på den måten, så vi verken kunne danse, ha det gøy eller se festivalscenen, så får man gå en annen plass. Til tross for at du er prins.

Det svenske hoffet ønsker ikke å kommentere saken.