Katie Price and her mother Amy discuss life with Harvey
Katie Price and her mother Amy discuss life with Harvey Foto: PLANET PHOTOS

Blir hudflettet etter sex-uttalelse om sønnen (15)

Eks-glamourmodellen Katie Price snakket åpent om fremtiden til sønnen Harvey (15).

Katie Price (39) avslørte under talkshowet «Loose Women» på ITV at hun vurderer å skaffe en prostituert til hennes funksjonshemmede sønn Harvey når han fyller 18 år, skriver The Sun.

Prostituert

Harvey lider av en rekke sykdommer, og moren hans er nå redd for at han aldri vil få muligheten til å etablere et normalt forhold til en kvinne.

I programmet fortalte hun at kjæresten, Kieran Hayler, hadde foreslått å leie inn en prostituert til sønnen.

Love this pic❤️ Harvey wearing his @professorhood tracksuit

Et innlegg delt av Katie Price (@officialkatieprice)

– Kieran sa: «Skal vi skaffe ham en prostituert når han fyller 18 år?» Jeg svarte: «Men det er jo min lille Harvey, og det vil jeg ikke.» Hva skal jeg gjøre, skal jeg la han få denne opplevelsen? fortalte hun i talkshowet.

– Opp til han selv

Den kontroversielle påstånden har satt sinnene i kok i sosiale medier, og mange er svært kritiske til Katie og Kierans planer for sønnen.

– Unnskyld meg!? Funksjonshemmet eller ikke, det er opp til han om han vil ha en hore eller ei.

En annen skrev: – Hva er det hun holder på med? Harvey har sikkert normale behov, men forstår seg nok ikke på sex enda. Jævla dame har ingen fornuft!

Sjelden sykdom

Sønnen til Katrie Price, Harvey, lider av den sjeldne diagnosen septo-optisk dysplasi, som gjør at han er blind. Han har i tillegg autisme og Prader-Willi syndrom, som er en medfødt funksjonshemning som fører til nedsatt intelligens, lærevansker og tendens til kraftig overvekt.