UNITED-EXIT: Adnan Januzaj er ferdig i Manchester United. Her fra Premier League-oppgjøret mot Burnley i 2015. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
UNITED-EXIT: Adnan Januzaj er ferdig i Manchester United. Her fra Premier League-oppgjøret mot Burnley i 2015. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF

Januzaj til spansk klubb

Adnan Januzaj er klar for La Liga og Real Sociedad.

Det bekrefter den baskiske klubben på sine hjemmesider. Ifølge britiske medier skal overgangssummen være på omtrent 93 millioner norske kroner.

Real Sociedad endte på en imponerende sjetteplass forrige sesong.

Belgieren kom til Manchester United som 16-åring i 2011, men det var først i 2013/14-sesongen at angriperen fikk sitt gjennombrudd på førstelaget. United-fansen hadde svært høye forventninger til stortalentet, men det ble etter hvert langt mellom mulighetene på Old Trafford.

I 2015/16-sesongen ble Januzaj lånt ut til Borussia Dortmund, men lånet ble avbrutt etter kun én halv sesong grunnet lite tillit.

I forrige sesong ble teknikeren gjenforent med gamlesjefen David Moyes i Sunderland, der han var en del av laget som rykket ned fra Premier League.

22-årige Januzaj fikk totalt 63 kamper og scoret fem mål for Manchester United.

– Jeg håper på en god sesong. Det blir en ny liga for meg, som jeg ser frem til å spille i, sier Januzaj til Real Sociedads tv-kanal.

I San Sebastián-klubben skal belgieren spille med drakt nummer åtte.