Fotballryktene: Manchester United nærmer seg en avtale med Inter

DYR JUVEL: Inter skal etter sigende kreve nærmere 500 millioner kroner for å selge Ivan Perisic.
DYR JUVEL: Inter skal etter sigende kreve nærmere 500 millioner kroner for å selge Ivan Perisic. Foto: Matteo Bazzi
Og Arsène Wenger bekrefter interesse for Monacas unge stjerneskudd Thomas Lemar.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United skal være svært sikre på at vil klare å få en overgang i havn for Inters Ivan Perisic.

Inter krever rundt 500 millioner for den kroatiske midtbanespilleren, en sum United ennå har til gode å punge ut med, men ifølge Independent er en avtale forventet å komme i stand i løpet av uken.

Arsène Wenger bekrefter sin interesse for Monacos unge franskmann Thomas Lemar i et intervju med Mirror. Samtidig avviste han at Olivier Giroud var på vei bort fra klubben.

Alexis Sanchez til Manchester City virker også å være en blindvei; Wenger bekreftet til Mirror at det var helt uaktuelt å slippe ham til en Premier League-rival.

Everton og Ronald Koeman har hatt en svært travel sommer. Nå melder Sky Sports-reporteren Kaveh Solhekol at Koeman har pekt seg ut den tidligere Liverpool-spissen Christian Benteke som sin Lukaku-erstatter.

Everton har også hatt følere ute vedrørende en overgang for Arsenals Olivier Giroud, men Arsenal skal ikke være villig til å selge ham. Benteke har gjort sakene sine godt i Crystal Palace, og de vil garantert ikke slippe ham på billigsalg.

Marco Arnautovic skal ha gitt klubbledelsen i Stoke beskjed om at han vil bort, og det tok ikke lang tid før det første budet tikket inn. West Ham var på banen med et bud, bare timer etter at nyheten brast, men ifølge BBC ble budet fra London-klubben kontant avvist.

Roma forsøker å kapre Manchester Uniteds Anthony Martial på et sesonglangt lån, ifølge Mirror. Manchester United skal imidlertid være svært lunken til å låne ut den unge angrepsspilleren, og det er ventet at Roma kommer tilbake med et bud på rundt 300 millioner kroner, skal vi tro den britiske tabloidavisen.

Tottenham nærmer seg en avtale for den argentinske midtstopperen Juan Foyth (19). Klubben skal ha samtaler med den argentinske klubben Estudiantes i løpet av uken, og det er ventet at Spurs vil kjøpe den unge midtstopperen for rundt 100 millioner kroner. Det melder London-avisen Evening Standard.

Det kan bety at den østerrikske midtstopperen Kevin Wimmer får lov til å forlate klubben. Tottenham-spilleren fikk kun noen få sjanser fra start forrige sesong og har i et intervju med nettstedet Laola1, uttalt at han vil bort fra klubben. 24-åringen håper imidlertid på å bli værende i England og Premier League, og klubber som Southampton og West Bromwich Albion sies å følge situasjonen hans nøye.

Arsenals polske keeper Wojciech Szczesny har vært på lån i Roma de siste sesongene. Nå er han tilbake i London-klubben, men ifølge Daily Mail skal en overgang til Juventus for rundt 150 millioner kroner, være nært forestående. Polakken hadde en god sesong i Roma-trøyen, men virker ikke å ha noen fremtid i Arsenal under Arsène Wenger.

Lik TV 2 Sporten på Facebook