UTSATT FOR RYKTER: Her er Ashton Kutcher fotografert på SAG-prisutdelingen i januar i år, hvor han delte ut en pris. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB scanpix
UTSATT FOR RYKTER: Her er Ashton Kutcher fotografert på SAG-prisutdelingen i januar i år, hvor han delte ut en pris. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB scanpix

Ashton Kutcher slår tilbake mot utroskapsryktene

– Det er søskenbarnet mitt, skriver Ashton Kutcher om bilder av ham og en mystisk kvinne.

Det amerikanske kjendismagasinet Star publiserte nylig en artikkel hvor de antydet at Ashton Kutcher (39) var utro mot kona Mila Kunis (33).

Magasinet trykket bilder av Kutcher sammen med en ukjent kvinne på vei inn i et privatfly.

Nå har Kutcher selv svart på ryktene, og det viser seg at den mystiske kvinnen er Hollywood-stjernens søskenbarn, skriver People.

«Dere skulle ha hørt hvor opprørt Mila var over at jeg tilbrakte dagen med mitt søskenbarn. Beklager tante Jodie, disse magasinene har ikke integritet», skriver Kutcher på Twitter til et bilde av artikkelen.

Kutcher og Kunis, som begge slo gjennom i TV-serien «That 70's Show», giftet seg i 2015. Sammen har de to barn.

Vært utsatt for utroskapsrykter tidligere

Dette er ikke første gang Kutcher forsvarer seg selv mot utroskapsrykter, ifølge People.

Da han skilte seg fra Demi Moore i 2013, svirret også utroskapsryktene. Amerikanske kjendismagasin hevdet at Kutcher skal ha vært utro mot kona på selveste bryllupsdagen i 2011.

Kutcher har ikke kommentert utroskapsryktene før tidligere i år. Da han mottok en pris for å være en god rollemodell, nevnte han utroskapsanklagene, men han verken bekreftet eller avkreftet ryktene.

– Din karakter bygges av at disse magasinene river deg fra hverandre for noe du kanskje eller kanskje ikke har gjort, også må du gå ut og opptre i morgen, mens alle ser på deg som om du kanskje er en utro mann, sa Kutcher i takketalen, ifølge Daily Mail.