ENKEMANN: I april i fjor mistet komikeren og skuespilleren Patton Oswalt sin kone. Her er han fotografert på Grammy-prisutdelingen i februar i år. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB scanpix
ENKEMANN: I april i fjor mistet komikeren og skuespilleren Patton Oswalt sin kone. Her er han fotografert på Grammy-prisutdelingen i februar i år. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP/NTB scanpix

Slår tilbake mot kritikerne som mener at hans nye forlovelse kom for tidlig etter konas død

Patton Oswalt forlovet seg 15 måneder etter at kona hans døde, og det skapte sterke reaksjoner fra nettroll.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hollywood-stjernen Patton Oswalt (48) mistet sin kone Michelle McNamara i april i fjor.

Hun døde uventet av en uoppdaget hjertesykdom, 46 år gammel.

Forrige uke annonserte Oswalt at han har funnet lykken igjen og er forlovet med skuespilleren Meredith Salenger (47).

Men flere reagerte på at Oswalt var forlovet på nytt kun 15 måneder etter at han mistet sin kone, som han hadde vært gift med i nesten elleve år og har en datter (8) sammen med.

I sosiale medier haglet kritikken mot det nyforlovede paret, skriver E News.

Komikeren og skuespilleren Oswalt tar nå til motmæle mot nettrollene som han kaller for «bitre larver».

I et Facebook-innlegg, som han delte i helgen, skriver han at han kjente på «et raseri» etter at han leste kommentarene om hans forlovelse.

«Jeg forventet at noen bitre larver ville dele sin etterlengtede mening (anonymt, som alltid) da jeg annonserte min forlovelse i forrige uke. Og jeg bestemte meg for å ignorere dem», skriver han på Facebook.

Delte en ukjent kvinnes blogginnlegg

På Facebook deler han et blogginnnlegg som er skrevet av den amerikanske kvinnen Erica Roman, som også mistet sin ektemann på grunn av en uoppdaget hjertesykdom. Hun skriver at hun ble sint da hun så kommentarene på nyhetssakene om skuespillerens forlovelse.

«Du er ikke berettiget til å ha en mening. Du får ikke lov til å kommentere valgene en enkemann tar mens du sitter lykkelig ved siden av din egen levende partner», skriver hun i blogginnlegget.

«Hvor lenge skal en enke eller enkemann være isolert før du er komfortabel nok til å frigjøre dem fra deres ensomme isolat», fortsetter hun.

FORLOVET: Her er Meredith Salenger og Patton Oswalt på en filmpremiere i juni. Foto: AP Photo/Jeff Turner/NTB scanpix
FORLOVET: Her er Meredith Salenger og Patton Oswalt på en filmpremiere i juni. Foto: AP Photo/Jeff Turner/NTB scanpix

Oswalt skriver på Facebook at hun formulerte det bedre enn han selv ville klart, så derfor valgte han å dele hennes innlegg.

Han forlovede Salenger har også delt blogginnlegget, og der skriver hun at hun er takknemlig for å kunne være den som hjelper Oswalt videre etter sorgen.

TV-stjerner

Oswalt er kjent som både stand-up-komiker og skuespiller. Han har spilt i TV-serier som «Kongen av Queens», «Agents of S.H.I.E.L.D.» og «Veep».

Hans forlovede Salanger har vært skuespiller siden hun var kun åtte år gammel, og hun er kjent fra blant annet TV-serien «Hollywood Heights», og hun har hatt mindre roller i «Grey's Anatomy», «Dawson's Creek» og «Buffy»