KRANGLER: Det tidligere forlovede paret som har en datter sammen, møtes i retten mandag. Her er Blac Chyna og Rob Kardashian på en Hollywood-fest i mai 2016. Foto: Greg Doherty/Getty Images/AFP/NTB scanpix
KRANGLER: Det tidligere forlovede paret som har en datter sammen, møtes i retten mandag. Her er Blac Chyna og Rob Kardashian på en Hollywood-fest i mai 2016. Foto: Greg Doherty/Getty Images/AFP/NTB scanpix

Rob Kardashian angrer på at han delte nakenbilder av ekskjæresten

Blac Chyna har fått innvilget et besøksforbud mot ekskjæresten Rob Kardashian.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige uke ble det full krangel mellom realitykjendisene Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29).

Kardashians Instagram-konto ble slettet etter at han delte nakenbilder og videoer av Chyna. Han publiserte også flere bilder der han hevdet at moren til hans datter skal ha vært utro utallige ganger.

Da han ble kastet ut av Instagram, forflyttet han seg til Twitter, og der fortsatte han hetsingen av sin tidligere forlovede.

Chyna svarte på Snapchat og anklaget Kardashian for å ha vært voldelig mot henne.

Mandag morgen amerikansk tid møtte Chyna i retten i Los Angeles, hvor hun stevnet Kardashian med krav om besøksforbud.

Et midlertidig besøksforbudet ble innvilget, skriver US Weekly.

Utenfor rettslokalet uttalte Chyna til TMZ at hun er «livredd» for Kardashian, blant annet fordi han skal ha et håndvåpen som han har truet å ta sitt eget livet med.

Angrer

Kardashian var ikke til stede i retten mandag, men han ble representert av advokaten Robert Shapiro, som jobbet med Kardashians avdøde far i rettsaken mot O.J. Simpson.

Ifølge People var det Kardashians mor, Kris Jenner, som sørget for at hennes sønn får hjelp av den profilerte advokaten.

Da Shapiro ankom rettsaken mandag, uttalte han at Kardashian «angrer på sine handlinger», ifølge People.

I RETTEN: Blac Chyna kom arm i arm med sin advokat Lisa Bloom til rettsaken i Los Angeles mandag. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB scanpix
I RETTEN: Blac Chyna kom arm i arm med sin advokat Lisa Bloom til rettsaken i Los Angeles mandag. Foto: AP Photo/Jae C. Hong/NTB scanpix

Besøksforbud

Besøkforbudet mot Kardashian innebærer at han ikke kan komme nær Chyna, «nettmobbe henne» og dele personlig informasjon om henne på nettet, uttalte hennes advokat Lisa Bloom på en pressekonferanse utenfor rettslokalet mandag, ifølge People.

Advokaten har tidligere advart Kardashian om at han begikk flere lovbrudd da han delte bildene av Chyna i sosiale medier.

– Hevnporno er ulovlig. Nettmobbing av din ekskjæreste er ulovlig. Chyna avsluttet deres forhold for flere måneder siden, og hun har rett til å leve som hun selv vil, sa Bloom i en uttalelse forrige uke, ifølge People.

I et intervju med Chyna av ABC News, som ble vist på Good Morning America mandag, sa hun at hun var «knust» av Kardashians handlinger.

– Dette er en person som jeg stolte på. Jeg følte meg forrådt. Han respekterer meg ikke. Så hvis du ikke kan respektere meg, så må du respektere loven, sa Chyna i intervjuet, ifølge US Weekly.

Kardashian har ikke kommet med noen uttalelser etter tiraden på Instagram onsdag i forrige uke.

Har ei datter sammen

Kardashian og Chyna ble kjærester i januar 2016, og etter tre måneder sammen forlovet de seg. I november 2016 fikk de datteren Dream Kardashian.

Paret har tidligere hatt absurde feider på sosiale medier, blant annet rundt juletider i fjor da Chyna flyttet ut av parets felles hjem.

Da forholdet mellom Chyna og Kardashian ble kjent, ble det ikke godt tatt imot av Kardashian-familien.

Chyna er nemlig eks-forloveden til Kylie Jenners (19) ekskjæreste, rapperen Tyga (27). De to var sammen fra 2011 til midten av 2014 og har en sønn på fire år sammen, kalt King Cairo Stevenson.

Kardashian og Chyna har delt sitt liv i realityserien «Rovb & Chyna» på amerikanske E!.