MANGE OPERASJONER: Gjennom de siste drøye 14 årene har det blitt mange operasjoner på Charlotte, men nå har hun fått operert inn både nytt øre og en ny nese.
MANGE OPERASJONER: Gjennom de siste drøye 14 årene har det blitt mange operasjoner på Charlotte, men nå har hun fått operert inn både nytt øre og en ny nese. Foto: Caters News Agency / NTB Scanpix.

Charlotte (14) ble angrepet av en vaskebjørn som spedbarn – nå får hun oppfylt en stor drøm

Charlotte Ponce var kun tre måneder gammel da familiens vaskebjørn spiste opp deler av ansiktet hennes på jakt etter mat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Charlotte Rose Ponce (14) fra Michigan i USA har en spesiell forhistorie.

Da Ponce var kun tre måneder gammel spiste familiens vaskebjørn praktisk talt opp deler av ansiktet hennes. Moren til Ponce skal ha gitt den lille babyen en tåteflaske, og deretter lagt henne ned i barnesengen for natten.

Vaskebjørnen gikk så opp i barnesengen, og spiste nesen, det høyre øret, deler av høyre kinn og overleppen til Charlotte, skriver lokalavisen Detroit Free Press.

Mistet foreldreretten
Etter den tragiske hendelsen mistet moren og faren foreldreretten til Charlotte og broren, og søsknene ble flyttet til sin tante og onkel Sharon og Tim Ponce.

– Det er mirakel at hun overlevde, sier Sharon Ponce til Detroit Free Press.

Charlotte har de siste 14 årene gjennomgått utallige, ofte smertefulle operasjoner for å rekonstruere ansiktet, men skal ifølge sin faste plastiske kirurg «aldri ha klaget på behandlingen».

Nå er også et etterlengtet nytt øre og en ny nese rekonstruert.

Ønsket seg lenge
DFP skriver at Charlotte har gjennomgått mer enn et dusin antall operasjoner.

Når sårene gror etter den siste operasjonen kan hun etter all sannsynlighet bruke øreringer, noe hun har gledet seg stort til.

Hjemme venter mer enn 50 par øreringer på den unge jenta, skriver lokalavisen.

Ønsket om å få bruke øredobber har eksistert i mange år, og allerede i 2014 fortalte den lokale tv-kanalen Fox17 at kjente og ukjente sendte ørepynt til den modige jenta.

Når Charlotte skal velge yrkesvei videre i livet, ønsker hun å bli biomedisinsk ingeniør som spesialiserer seg på å lage proteser.