INGEN BARCA-OVERGANG: Marco Verratti blir ikke lagkompis med Lionel Messi, men italieneren er klar for å blø for PSG-drakten.
INGEN BARCA-OVERGANG: Marco Verratti blir ikke lagkompis med Lionel Messi, men italieneren er klar for å blø for PSG-drakten. Foto: Christophe Simon

Verratti refser agenten: – Det er ikke mine ord i det hele tatt

Marco Verratti ber om unnskyldning og gjør seg klar for en ny PSG-sesong.

Marco Verrattis (24) agent gikk hardt ut mot PSG-eieren tidligere denne uken, og kom med sterke utsagn rettet mot styrtrike sjeik Tamim bin Hamad Al Thani.

– Veratti er emirens fange. Han har en helt ubegrenset økonomi, så ikke å selge Verratti til Barca for 100 millioner euros er blitt et spørsmål om stolthet, var noe av det Donato Di Campli uttalte til Corriere dello Sport.

– Ikke mine ord
Årsaken er at Barcelona ønsker å hente midtbanespilleren, men PSG nekter å la italieneren gå. De er ikke en gang interessert i å forhandlet med katalanerne.

Verratti selv skal ha ønsket en overgang, men legger nå overgangssagaen bak seg.

– Jeg så hva agenten min sa, og vil bare si at det ikke er mine ord i det hele tatt. Han jobber for meg, og jeg vil be om unnskyldning til klubben, fansen og de som jobber her, sier Verratti til PSGs nettsider.

– Veldig fornøyd her
Nå er han klar for sesongoppkjøring og nok et år i PSG-drakten.

– Jeg er veldig fornøyd her, og jeg er glad for å være tilbake, sier italieneren - og unnskylder seg nok en gang.

– Klubben tror på meg, og jeg vil veldig gjerne be om unnskyldning nok en gang. Jeg snakker ikke så mye, fordi jeg har stor respekt for denne klubben. Jeg har vært her i fem år, og har jeg blitt en god spiller er det takket være Paris Saint-Germain, som hadde troen på meg helt fra starten av, sier 24-åringen.

Han kommer med klar melding til agenten sin.

– Det var ikke mine ord, og jeg håper det ikke vil skje igen, sier han,

Nå skal ha blø for Les Rouge-et-Bleu.

– Her har jeg alltid gitt hundre prosent. Jeg vil alltid gjøre mitt beste for denne klubben, sier Verratti.