NEKTES OVERGANG: PSG vil ikke slippe Marco Verratti til Barcelona. Det får agenten hans til å frese. 
NEKTES OVERGANG: PSG vil ikke slippe Marco Verratti til Barcelona. Det får agenten hans til å frese.  Foto: AP Photo/Thibault Camus

Agenten freser: – Verratti er emirens fange

PSG nekter å la Barcelona kjøpe Marco Verratti.

Barcelona er interessert i å hente Marco Verratti fra PSG, og spilleren selv er interessert i en overgang til den katalanske giganten.

PSG er imidlertid ikke interessert i å selge midtbanespilleren, og har ikke ønsket å gå i forhandlinger med Barcelona.

PSG-sjef Nasser Al-Khelaifi nekter å selge 24-åringen, og Verratti-agent Donato Di Campli legger all skyld på emiren av Qatar, PSG-eier sjeik Tamim bin Hamad Al Thani.

– Veratti er emirens fange. Han har en helt ubegrenset økonomi, så ikke å selge Verratti til Barca for 100 millioner euros er blitt et spørsmål om stolthet, sier Di Campli til Corriere dello Sport.

Ifølge agenten har Al-Khelaifi heller ikke lagt skjul på et salg ville blitt tatt svært dårlig imot av klubbens eier.

– Al-Khelaifi fortalte meg at spilleren har kontrakt til 2021, og at han aldri kunne selge Marco fordi han ser ham som en mester det kan bygges at stort PSG-lag rundt. Han fortalte meg at om han solgte ham, så ville hans egen posisjon være i fare og at de aldri kom til å tilgi ham i Doha, sier Di Campli.

Det har vært hevdet at Verratti kan komme til å gå til streik for å få det som han vil, men det høres ikke som at agenten ser på det som et alternativ.

– Marco er fullt klar over sine kontraktsmessige forpliktelser, men det er normalt for ham å føle seg smigret av Barcelonas interesse, sier han.