GARDEROBEN: Spillerne skal ha filmet seg selv i denne gareroben.
GARDEROBEN: Spillerne skal ha filmet seg selv i denne gareroben. Foto: Facebook/SC Gaúcho.

Brasiliansk klubb sparker fire spillere etter onanering i garderoben

Fire spillere fra den brasilanske klubben Sport Clube Gaúcho, har fått sparken etter å ha filmet hverandre onanere i klubbens spillergarderobe. – Det er motbydelig, sier klubbpresidenten.

Fire spillere har fått sparken fra den brasilianske klubben SC Gaúcho etter at de filmet hverandre onanere i spillergarderoben, for så å legge innholdet ut på nettet.

Klubbpresidenten skal ha vært rasende etter at filmen og dens innhold ble distribuert på nettet.

– Da jeg trykket play, slettet jeg den, jeg synes det er motbydelig, sier president Rosso til kanalen GloboEsporte.

Filmen skal ha vist tre spillere som onanerte i Gaúcho-garderoben. Alle tre fikk sparken. I tillegg skal kameramannen, som også var en spiller, ha blitt avskjediget.

– Utenom arbeidstiden kan de gjøre hva de vil. Hvis de har lyst til å drikke seg fulle, være homofile eller ikke, det er opp til dem, sier presidenten videre ifølge spanske AS.

SC Gaúcho-laget. Skjermdump fra Facebook.
SC Gaúcho-laget. Skjermdump fra Facebook.

– Hva jeg må svare for som president er under en reise, i arbeidstiden. Da er det mitt ansvar. Klubben er ikke en moralens vokter. Det eneste vi må svare for er det faktum at videoen ble laget i klubbens egen garderobe.

Presidenten skal senere også ha hevdet at sparkingen av spillerne ble gjort for å skåne dem mot fremtidig sjikane og hån fra motstandernes supportere.

SC Gaúcho spiller på det tredje høyeste nivået i Brasil.