FRUSTERT: Antonio Conte skal være svært frustrert over Chelseas overgangspolitikk.
FRUSTERT: Antonio Conte skal være svært frustrert over Chelseas overgangspolitikk. Foto: Alastair Grant

Fotballryktene: – En rasende Conte vil bort fra Chelsea etter Lukaku-fiaskoen

Og Alvaro Morata skal være sjokkert over at Manchester United droppet ham og gikk for Lukaku.

Antonio Conte skal være på vei bort fra Chelsea på grunn av klubbens manglende evne til å rekruttere nye spillere.

Ifølge Mirror har Conte lenge vært frustrert, men situasjonen skal ha forverret seg betraktelig da det ble kjent at hans førsteprioritet i sommerens overgangsvindu, Romelu Lukaku, er på vei til Manchester United.

Det kan gå mot spisskrise i Chelsea, for ifølge Telegraph skal Diego Costa allerede ha sagt farvel til sine lagkamerater. En overgang til Atletico Madrid virker å være nært forestående, og det er usikkert om Costa vil dukke opp Chelseas første trening etter ferien på mandag.

Evening Standard skriver at Chelsea nå har vendt sin interesse mot Swansea-spissen Fernando Llorente (32). Klubben forsøkte å hente ham på lån i januar-vinduet, men mislyktes. Spanjolen var en viktig bidragsyter da Swansea berget plassen i Premier League.

Independent melder at Alvaro Morata er sjokkert over de seneste utviklingene i Lukaku-saken. Real Madrid-spilleren skal ha vært trygg på at han var på vei til Manchester United, og han skal til og med ha avbrutt bryllupsreisen sin for å forsikre seg om at alt gikk etter planen. Men med Lukaku på vei, er ikke lenger Manchester United interessert i spanjolen. Nå håper Morata at gamletreneren Antonio Conte skal komme og hente ham til Chelsea.

Arsenal skal ha gitt et nytt bud på Monacos stjerneskudd Thomas Lemar (21). Den franske avisen L'Equipe melder at budet skal være på rundt 400 millioner kroner.

Marseille skal være i førersetet til å hente Arsenals Olivier Giroud. Etter at Arsenal hentet Alexandre Lacazette onsdag, skal Giroud ha forstått at fremtiden hans ligger i en annen klubb. Mange klubber har blitt koblet til den høyreiste spissen, men ifølge Telegraph skal Marseille ha komme til enighet med Arsenal om en avtale verdt 250 millioner kroner.

Ifølge Sky Sports har Barcelona fått avvist et bud på rundt 220 millioner kroner for den tidligere Tottenham-floppen Paulinho (28). Brasilianeren har gjort sakene sine bra i Guangzhou Evergrande og kinesisk fotball etter det mislykkede oppholdet i Premier League.

Leicesters Demarai Gray vil ha forsikringer fra klubbledelsen om førstelagsfotball før sesongen. Den hurtige vingen som kom til semifinalen i U21-EM med England i sommer, skal ha flere potensielle beilere, blant annet Liverpool og Tottenham, melder Mirror.

Stoke skal være i samtaler med Manchester City om en låneavtale for deres midtbanemann Fabian Delph. 27-åringen har kun spilt to kamper under manager Pep Guardiola og ifølge Stoke Sentinel er han forventet å forlate City i sommer.