CHIHUAHUA: Valpen Chewy ble funnet sammen med et håndskrevet notat på flyplassen i Las Vegas.
CHIHUAHUA: Valpen Chewy ble funnet sammen med et håndskrevet notat på flyplassen i Las Vegas. Foto: Nathan O'Neal/Twitter/News3LV

Valp forlatt på flytoalett med hjerteskjærende brev

– Eieren min var i et voldelig forhold og hadde ikke råd til flybillett til meg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En tre måneder gammel valp ble i helgen etterlatt på et toalett på flyplassen McCarran i Las Vegas, skriver nyhetssiden News 3 Las Vegas.

Ble sparket

Ved siden av den lille hunden lå et hjerteskjærende brev skrevet av valpens eier.

«Hei! Mitt navn er Chewy», står det øverst på det håndskrevne arket. Videre er det skrevet:

«Eieren min var i et voldelig forhold og hadde ikke råd til en flybillett til meg. Hun ville ikke etterlate meg, men hun hadde ingen andre muligheter.»

Halvveis i brevet skriver eieren om mishandling i hjemmet.

«Min ekskjæreste sparket hunden min når vi kranglet, og Chewy har en stor kul på hodet sitt. Han trenger nok en tur til veterinæren. Jeg elsker Chewy så utrolig mye. Vær så snill; ta vare på ham

Valpen endte opp hos Connor and Millie's Dog Rescue, en lokal hundekennel, der Darlene Blair tok imot hunden.

– Dette gikk virkelig inn på meg. Man kunne se hvordan det var skrevet at kvinnen var stresset og at hun ikke ville gi fra seg hunden, forteller Blair til News 3 Las Vegas.

Vil opplyse om vold mot dyr

Pensjonatet Noahs Animal House er et sted der kvinner og barn som er utsatt for vold kan være sammen med dyrene sine. Pensjonatet ligger i Las Vegas og har hjulpet mer enn 1000 kjæledyr de siste ti årene.

De mener det er viktig å informere og opplyse om at dyr også må tas med når noen forlater et voldelig hjem.

– Kjæledyret er et like verdig medlem av en familie som alle andre. Det er viktig at også dyrene blir tatt med når noen forlater hjemmet grunnet vold, sier Lori Nelson som jobber på pensjonatet til News 3 Las Vegas.

Ifølge Connor and Millie's Dog Rescues Facebook-post har den lille chihuahuaen det fryktelig bra, og daglig renner det inn henvendelser fra folk som gjerne vil ta til seg hjerteknuseren: