FULL KRANGEL: Ble fjernet fra Instagram etter å ha delt nakenbilder av Blac Chyna.
FULL KRANGEL: Ble fjernet fra Instagram etter å ha delt nakenbilder av Blac Chyna. Foto: FAMEFLYNET

Nakensjokk:

Utestengt etter å ha delt nakenbilder

Full krig mellom Robert Kardashian (30) og Blac Chyna (29) – igjen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Helt siden Rob Kardashian begynte å date Blac Chyna tidlig i januar 2016, har overskriftene i media vært hyppige.

Forholdet ble ikke godt tatt imot av Kardashian-familien. Til tross for det forlovet paret seg etter tre måneder sammen, og i november 2016 fikk de datteren Dream Kardashian.

Paret er kjent for å ha absurde feider på sosiale medier, men onsdag toppet det seg.

Hevnporno

I går kveld ble Robs Instagram-konto slettet etter at han delte nakenbilder og videoer av Chyna. Han publiserte også flere bilder der han hevdet at moren til hans datter skal ha vært utro utallige ganger.

Dette dokumentere han med en videosnutt av Chyna liggende i parets seng sammen med en annen mann. Videoen skal hun angivelig selv ha sendt til Rob på USAs nasjonaldag tidligere denne uken.

Da Instagram-profilen ble slettet, flyttet Rob seg over på Twitter der han fortsatte hetsingen av Chyna.

– Ettersom Instagram sletta meg, ser alle på min Twitter, skriver lillebror-Kardashian i sin første tweet av svært mange.

Et av bildene som førte til utestengelse. Foto: Skjermdump/Instagram
Et av bildene som førte til utestengelse. Foto: Skjermdump/Instagram

– Du slo meg

Blac Chyna svarte Rob i en story på Snapchat der hun skrev:

– Rob, du gjorde alt dette, men du slo meg og prøver å late som om det aldri skjedde. Legger du hånden din på meg igjen så ..., skriver hun og fortsetter:

– Jeg skal liksom være stille om dette fordi du er en Kardashian. Men sannheten vil komme frem i lyset.

Plastisk kirgurgi

Minstemann Kardashian delte også en privat video av Chyna der hun ligger i en sykeseng og rulles inn på operasjonsstuen.

– Alle lurer på hvordan Chyna mistet all vekten rett ett fødselen og hun ljuger til alle. Jeg er en så ålreit ektemann at jeg på vårt jubileum betalte 100.000 dollar for denne operasjonen slik at hun kunne fikse på alt. Og gjett hva hun gjorde etter at sårene var grodd. Hun forlot meg og babyen som hun fikk bare for å hevne seg på sin andre barnefar. Jeg kan ikke tro at du er så respektløs, skriver Rob.

Søksmål

Blac Chyna skal i fjor ha sendt inn en forespørsel på vegne av sitt eget firma, med ønske om å bytte firmanavnet fra Lashed LLC til sitt fulle navn, Angela Renée, men da med etternavnet Kardashian.

Dette falt ikke i smak hos Kardashian-klanen. Kim, Khloé og Kourtneys advokater sendte inn et søksmål for å stoppe registreringen av Chynas nye firmanavn.

Da forholdet mellom Chyna og Rob Kardashian ble kjent, ble det ikke godt tatt imot av Kardashian-familien.

Chyna er nemlig eks-forloveden til Kylie Jenners (19) ekskjæreste, rapperen Tyga (27). De to var sammen fra 2011 til midten av 2014 og har en sønn på fire år sammen, kalt King Cairo Stevenson.