SISTE KAMP: Europaliga-finalen mot Ajax i mai kan ha vært Wayne Rooneys siste kamp for Manchester United. 
SISTE KAMP: Europaliga-finalen mot Ajax i mai kan ha vært Wayne Rooneys siste kamp for Manchester United.  Foto: Jonathan Nackstrand

Fotballryktene: – Rooney nærmer seg klubbskifte

Wayne Rooney får ikke være med Manchester United til USA. Les dagens fotballrykter!

Wayne Rooney har trolig hatt sine beste dager på fotballbanen. Nå melder The Sun og Neil Custis at den 31 år gamle angrepsspilleren ikke blir med Manchester United til USA på sesongoppkjøringen.

Det er ikke fordi Rooney er vraket. Han er nemlig nær en retur til klubben han fikk sitt gjennombrudd i som 16-åring, Everton.

Manchester United kommer til å slippe Rooney gratis, men han blir ingen billig mann for Everton, som fortsatt må betale ukelønnen på nesten tre millioner kroner.

Rooney skal ikke ha hatt noen tilbud fra USA, mens en overgang til Kina var uaktuelt for spissen. Everton skal hele tiden ha vært Rooneys foretrukne klubb om han skulle forlate Old Trafford.

En overgang kan bli fullført allerede denne uken, skriver The Sun, som mener at Everton fortsatt jakter Arsenal-spiss Olivier Giroud. Franskmannen kommer til å koste klubben rundt 230 millioner kroner.

Héctor Bellerín skal ha fortalt Arsenal-ledelsen om at han ønsker å forlate klubben til fordel for Barcelona, men Arsène Wenger har gitt den spanske høyrebacken beskjed om at det ikker skjer i sommeren, skriver The Sun.

Manchester United vil hente Inter-vingen Ivan Perisic, men må ut med hele 550 millioner kroner om de skal få tak i kroatien, ifølge Sky Italia. Samtidig fortsetter jakten på Álvaro Morata denne uken, men Real Madrid krever 830 millioner kroner for sin angriper, skriver Independent.

Chelsea er nær ved å fullføre Antonio Rüdigers overgang fra Roma. Den tyske forsvarsspilleren er på plass i London og kommer til å koste de engelske seriemesterne over 400 millioner kroner.

Santi Cazorla er en fantastisk fotballspiller på sitt beste, men det er lenge siden Arsenal-spilleren har vært på banen. Han har vært ute med en akillesskade siden oktober 2016. Ifølge Daily Express kan den spanske midtbanespilleren være ute også hele kommende sesong.

Tottenham har ikke hentet noen nye spillere så langt i sommer, men ifølge Daily Mirror kan noe være i ferd med å skje nå. De to forsvarsspillerne Alfie Mawson og Ben Gibson fra henholdsvis Swansea og Middlesbrough er ønsket. Samtidig er Kevin Wimmer til salgs for 230 millioner kroner.

Burnley har kommet med et bud på 90 millioner kroner på Nottingham Forest-spiss Britt Assombalonga, men ifølge Daily Mail er budet avslått. Burnley er imidlertid nær å signere Charlie Taylor, skriver Sky Sports. Backens kontrakt med Leeds er utløpt og Burnley må bare ut med en kompensasjon.

Middlesbrough og Sunderland vurderer å by på Leeds-keeper Robert Green, melder Yorkshire Evening Post. Ifølge Sunderland Echo er Stadium of Light-klubben nær ved å hente Everton-duoen Tyias Brownin og Brendan Galloway på lån for hele kommende sesong.