VENDER TILBAKE: Parene Anna (Mia Skäringer) og Alexander (Felix Herngren), samt Fredrik (Johan Rheborg) og Mikaela (Josephine Bornebusch), blir å se i filmen om «Solsidan».
VENDER TILBAKE: Parene Anna (Mia Skäringer) og Alexander (Felix Herngren), samt Fredrik (Johan Rheborg) og Mikaela (Josephine Bornebusch), blir å se i filmen om «Solsidan».

Åpner for flere «Solsidan»-filmer

Felix Herngren, som spiller Alex i svenske «Solsidan», tror det kan bli mer enn kun én kinofilm. 

TV-serien «Solsidan» blir spillefilm med premiere i desember, og denne uken ble innspillingen fullført i Sverige.

I den anledning forteller Felix Herngren, som spiller Alex og har regi på filmen, at det kan bli mer «Solsidan» etter dette.

– Etter sesong fem hadde jeg ganske lave forhåpninger om å samle denne gjengen igjen, men nå ser det lysere ut. Det virker som om alle har hatt det så utrolig morsomt under denne innspillingen, så det kan kanskje bli mer, sier Herngren til svenske Dagens Industri.

Nye karakterer

Den svenske avisen har vært til stede under innspillingen av den kommende filmen, og de kan røpe flere detaljer:

Seerne får et gjensyn med både Alexander (Felix Herngren) og Anna (Mia Skäringer), Fredrik (Johan Rheborg) og Mikaela (Josephine Bornebusch), samt Ove (Henrik Dorsin) og Anette (Malin Cederbladh).

Det dukker også opp nye karakterer i filmen: Fredriks pappa, som er bistandsarbeider i Afrika, vender hjem til sommerhuset sitt i Sverige. Han spilles av Sven Wollter.

Henrik Schyffert skal spille en finansmann som har blitt eventyrer, som også er en ny karakter i «Solsidan»-universet. Ifølge Dagens Industri er karakteren skilt, og i løpet av filmen blir han sammen med en av de kvinnelige karakterene.

Fem sesonger

Slik beskrives «Solsidan»-filmen i en pressemelding fra det svenske filminstituttet: «Vi følger de tre parene i en komedie om kjærlighet, lengsel etter barn, vanskelige foreldre og uskrevne baderegler i Torekov».

Det har blitt laget fem sesonger av TV-serien «Solsidan», og siste episode ble sendt på svensk TV i desember 2015. På svensk TV4 satte noen av episodene seerrekord med over 2,5 millioner seere.

Her i Norge blir den svenske komiserien sendt på TV 2.

Du kan se «Solsidan» på TV 2 Sumo.