FORELSKET: Zara Larsson og modellen Brian Whittaker har blitt et par.
FORELSKET: Zara Larsson og modellen Brian Whittaker har blitt et par. Foto: Rachel Murray/Getty Images for iHeartMedia/AFP/Instagram

Svenske Zara Larsson (19) bekrefter romanseryktene

Zara Larsson (19) bekrefter at hun er i et forhold med 17 år gammel modell.

Svenske Zara Larsson har funnet kjærligheten med den 17 år gamle modellen Brian Whittaker. Det bekreftet hun i et intervju med VG i helgen.

23. juni delte Whittaker to bilder av Larsson på Twitter med teksten «Älskling», samt en kysseemoji. Hun svarte kort og godt tilbake med ordet «Baby».

Ble oppdaget på Instagram

Søndag kveld kom det første bildet av kjæresteparet ut i sosiale medier. Whittaker delte det på sin Instagramprofil.

Samme sted ble modellen oppdaget for to år siden, skriver Complex.

– Alt startet på Instagram. En modell i et byrå la merke til meg og kommenterte bildet mitt. Han ba meg om å kontakte Select Model Management i London, sier 17-åringen til nettstedet.

Hengte ut ekskjæresten

Zara Larsson er kjent for å være frisk i sine uttalelser, og nylig gikk hun hardt ut mot ekskjæresten Ludwig Kronstad. De to var et par i fire år.

The cake was great btw

Et innlegg delt av Brian H Whittaker (@brianhwhittaker)

På Snapchat publiserte Larsson mange bilder på rad med tekst der hun fortalte følgerne sine at Kronstad var utro mot henne. På det et av bildene skriver hun:

«Takk Gud for det. For nå har jeg verdens fineste kjæreste».

Krever sex

Popkometen uttalte i fjor at hun krever sex på første date. Det var i podcasten «Den fantastiska resan» som Larsson hadde sammen med kameraten Noel Flike at hun sa dette:

– Jeg er absolutt for sex på første date. Hundre prosent. Sex på første date, ellers går jeg ikke på noe jævla date, sa artisten.

Zara Larsson ble kjent som 10-åring da hun vant den svenske talentkonkurransen «Talang». Da hun var 15 slo hun gjennom som artist med låten «Uncover», som toppet hittlistene i både Norge, Sverige og Danmark.