SNAKKET MED FAREN: Wenger prøver å overtale Kylian Mbappé til å komme til London og Arsenal. 
SNAKKET MED FAREN: Wenger prøver å overtale Kylian Mbappé til å komme til London og Arsenal.  Foto: Scanpix.

Fotballryktene: – Wenger i samtaler med Mbappés far

Arsène Wenger forbereder et bud på hele 1.25 milliarder for Kylian Mbappé. Og Klopp vil beholde Sturridge.

Det kan virke som om Arsène Wenger forbereder seg på et liv uten Alexis Sanchez. Ifølge Mirror forbereder nå Arsenal et bud på nærmere 1.25 milliarder kroner for Monacos vidunderbarn Kylian Mbappé.

Wenger skal ha vært i samtaler med attenåringens far, Wilfried, i et forsøk på å overtale unggutten til å droppe interessen fra andre storklubber som Real Madrid, og heller velge Arsenal, hvor han er garantert førstelagsfotball.

Samtidig har Bayern München og Carlo Ancelotti for alvor begynt å kurtisere Arsenals Alexis Sanchez. På en pressekonferanse lørdag uttalte han at «Sanchez er en strålende spiller», før han la til: «Jeg liker ham».

Forrige uke kom det rapporter i Evening Standard om at Bayern var villig til å gi Sanchez en enda bedre kontrakt enn Arsenal. Samtidig skal Bayern-president Uli Hoeness være lunken til å betale så mye penger for en spiller som har blitt 28 år.

Bayern München kan fort vise seg å være Alexis Sanchez eneste mulighet til å unnslippe Arsenal. Ifølge Daily Mail er Manchester City svært interesserte i chileneren, men Arsenal skal ha gitt ham beskjed om at det er uaktuelt å slippe ham til en annen Premier League-rival.

Dermed kan det hende at Sanchez vil spille enda en sesong i nord-London, for så å forlate Arsenal gratis ved sesongslutt når kontrakten hans går ut.

Jürgen Klopp skal være uvillig til å la Liverpool selge Daniel Sturridge (27). Den engelske spissen har slitt med spilletiden i Liverpool etter en rekke skader, og det var ventet at han skulle bli solgt i sommer.

Det skal ikke mangle på interesse, PSG og West Ham er bare to av klubbene nevnt, men ifølge Daily Mail føler Klopp at det vil bli for dyrt å erstatte Sturridge.

Den spanske avisen AS hevder at Chelseas Diego Costa er på vei tilbake til Atletico Madrid. Overgangen vil skje umiddelbart til tross for Atleticos overgangsnekt. Det er ventet at Costa vil trene med klubben helt til overgangen offisielt kan gå igjennom ved nyttår.

Romas tyske midtstopper Antonio Rüdiger skal være mer eller mindre være klar for Chelsea. Nå har han selv gitt disse ryktene nytt liv ved å like Chelseas nye drakt på Instagram, melder Metro.

Ifølge Mirror prøver West Ham å hente Javier «Chicarito» Hernandez tilbake til Premier League. Den mexikanske spissen har spilt for den tyske klubben Bayer Leverkusen etter at han forlot Manchester United.

Swansea skal være svært nær å hente Las Palmas' midtbanemann Roque Mesa (28). Telegraph skriver at Roma også er interesserte, men at Swansea er i førersetet. Overgangen skal ligge på rundt 120 millioner kroner.