AVLYSER: Den populære artisten Adele har kunngjort at hun ikke kommer til å fullføre turneen sin. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP
AVLYSER: Den populære artisten Adele har kunngjort at hun ikke kommer til å fullføre turneen sin. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Adele (29) avlyser resten av turneen

Nyheten kommer kort tid etter at superstjernen fortalte fansen at hun legger turnélivet på hylla.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den britiske artisten Adele har avlyst siste del av sin utsolgte verdensturné. Denne helgen skulle artisten holde to konserter på Wembley stadium i London, men dette blir det altså ikke noe av.

Årsaken er en skade på stemmebåndene.

– Jeg dro til legen min i kveld fordi stemmen min ikke åpnet seg opp i det hele tatt i dag, og det viser seg at jeg har skadet stemmebåndene mine. Etter råd fra legen er jeg rett og slett ikke i stand til å opptre i helgen. Å si at jeg er sønderknust, ville vært en fullstendig underdrivelse, skriver hun på Twitter.

– Hvem faen avlyser på Wembley?

Adele skriver at hun hadde problemer med stemmen under sine konserter på Wembley stadion onsdag og torsdag denne uken. Da opptrådte hun for 100.000 personer.

Adele har i løpet av turneen gjennomført konserter i Europa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand. I Los Angeles knuste hun en rekord da hun solgte ut åtte konserter på idrettsarenaen Staples Center, skriver nyhetsbyrået AFP.

– Jeg har gjort 121 konserter og har to igjen. Og de er to gigantiske show. Hvem faen avlyser en konsert på Wembley stadion? fortsetter hun i innlegget.

Ville avslutte på hjemmebane

Nyheten kommer bare dager etter at Adele fortalte fansen at turnélivet ikke passer henne. I et annen innlegg fortalte stjernen at hun ville holde de siste konsertene på hjemmebane.

– Jeg har gjort 119 opptredener, og med de siste fire blir det en total på 123. Det har vært en absolutt fornøyelse å gjøre disse. Denne turneen holdt jeg for deres skyld, for å forhåpentligvis kunne ha en innvirkning på dere som noen av mine favorittartister har hatt på meg når de har opptrådt live. Jeg ville at mine siste konserter skulle være i London, fordi jeg ikke vet om jeg noen gang kommer til å turnere igjen. Jeg ville holde de siste konsertene hjemme, skrev hun.

Dette er ikke første gang Adele kunngjør en pause fra livet som artist. Sist gang tok hun en pause fra musikken i fem år, før hun annonserte comeback i 2015.

– Jeg beklager at det tok så lang tid, men dere vet, livet skjedde, skrev hun på hjemmesiden den gang.