GIFT: Omtrent 250 gjester var til stede da Lionel Messi giftet seg med Antonela Roccuzzo.
GIFT: Omtrent 250 gjester var til stede da Lionel Messi giftet seg med Antonela Roccuzzo. Foto: Marcos Brindicci/Reuters

Messi giftet seg med sin Antonella

Fotballstjernen Lionel Messi giftet seg fredag med barndomsvenninnen Antonella Roccuzzo i hjembyen Rosario i Argentina. Men en tante av Messi fikk ikke komme.

Blant de omkring 250 gjestene var lagkamerater fra Barcelona og andre store stjerner. Luis Suárez, Neymar og Gerard Pique var til stede. Sistnevnte med sin kone, popstjernen Shakira.

Rundt 150 journalister dekket arrangementet, men de fikk ikke tilgang til seremonien eller den påfølgende festen.

Bryllupet fant sted på City Center, som er et gigantisk hotell- og casinokompleks.

Kriminalitet

TIDLIGERE LAGKAMERATER: Kamerunske Samuel Eto'o var til stede.
TIDLIGERE LAGKAMERATER: Kamerunske Samuel Eto'o var til stede. Foto: Eitan Abramovich

Hotellet ligger like ved den utrygge bydelen Las Flores, som plages av den kriminelle gjengen «Los Monos». Kriminaliteten ellers i byen er også høy. Mange har derfor reagert på at Messi turte å holde bryllupet i hjembyen.

– Lionel valgte å gifte seg her fordi det er hans hjemby, og han føler seg komfortabel her. Vi vil gjøre alt vi kan for at det skal gå bra, sier byadministrator Monica Fein til AFP.

Messi og hans prominente gjester følte nok seg trygge. 200 vakter var hyret inn for å ta seg av sikkerheten.

For at fansen skulle få ta del i øyeblikket, var det satt opp en storskjerm utenfor.

ARGENTINA: Lionel Messi og Sergio Aguero er lagkamerater på det argentinske landslaget.
ARGENTINA: Lionel Messi og Sergio Aguero er lagkamerater på det argentinske landslaget. Foto: Victor R. Caivano

Blant de 260 gjestene var argentinske landslagsspillere, alle de 21 spillerne i Barcelonas A-stall, samt de tidligere lagkameratene Xavi, Samuel Eto'o og Carles Pyuol. Han skal også ha invitert hele støtteapparatet til Barcelona, inkludert massører og utstyrsansvarlige.

STJERNEGALLERI: Ezequiel Lavezzi og Javier Macherano spiller begge med Messi på det argentinske landslaget.
STJERNEGALLERI: Ezequiel Lavezzi og Javier Macherano spiller begge med Messi på det argentinske landslaget. Foto: Marcos Brindicci

Men det har også blitt gitt oppmerksomhet i argentinsk presse at en tante av Messi ikke fikk komme. Ifølge Daily Mail skal hun gråtende ha forklart en TV-kanal at hun ikke fikk komme på grunn av Messis «grusomme mor» som hadde splittet familien, og snudd hennes tantebarn mot henne.

GODE VENNER: Lionel Messi og Luis Suarez er svært gode venner. Suarez' kone, Sofia Balbi har nå åpnet en skobutikk sammen med Antonella.
GODE VENNER: Lionel Messi og Luis Suarez er svært gode venner. Suarez' kone, Sofia Balbi har nå åpnet en skobutikk sammen med Antonella. Foto: Marcos Brindicci

Tidlig sammen

Messi og Rocuzzo ble venner i tidlig alder. De beholdt kontakten da Messi dro til Spania som 13-åring. Rundt åtte år senere begynte de å møtes jevnlig. Sammen har de to sønner, Thiago (4) og Mateo (1).

KLINTE TIL:Lionel Messi og Antonella Roccuzzo 
KLINTE TIL:Lionel Messi og Antonella Roccuzzo  Foto: Eitan Abramovich

Messi ble kåret til verdens beste spiller fire år på rad i perioden 2009–2012. Deretter vant han prisen i 2015. I 2008, 2013, 2014 og 2016 er det Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo som har vunnet.

Med Barcelona har Messi vunnet blant annet mesterligaen fire ganger, hjemlig serie åtte ganger og den spanske cupen fem ganger.

(©NTB)