POPULÆRE: Både Simon Yates og Richie Porte er blant rytterne som er på de fleste av Tourmanager-lagene.
POPULÆRE: Både Simon Yates og Richie Porte er blant rytterne som er på de fleste av Tourmanager-lagene. Foto: Fabrice Coffrini

Dette er de mest populære rytterne på Tourmanager

Få inspirasjon og sett opp ditt Tourmanager-lag her!

Starten for Tour de France er like rundt hjørnet. Det betyr at det er på tide å sette opp Tourmanager-laget ditt.

I skrivende stund har 16 000 registrert seg på spillet og opprettet et lag. Med 100 millioner i virtuelle penger skal du velge 1 sportsdirektør, 2 lagkapteiner, 3 hjelperyttere, 2 ungdomsryttere, 2 klatrere, 2 spurtere og 1 temporytter.

Spill Tourmanager her!

Mads Kaggestad har kommet med sine tips til hvordan man kan sette opp et slagkraftig mannskap.

Flere av rytterne på laget til TV 2s ekspert er også blant de mest populære på spillet.

Her er de mest populære rytterne:

Lagkaptein: Richie Porte (11,5 millioner) – 47,93 prosent

BMC-kapteinen og en av rittets store favoritter er den mest populære blant Tourmanager-spillerne. Nesten halvparten av spillerne har plukket ut australieren på sitt lag. Med en pris på 11,5 millioner er kun Chris Froome dyrere blant lagkapteinene. Froome er også nestemann og er valgt av 25,44 prosent av spillerne.

Spurter: Peter Sagan (11,9 millioner) – 62,89 prosent

Det er kanskje ikke så rart at hele 62,89 prosent av Tourmanager-spillerne har valgt å inkludere vinneren av poengkonkurransen i Tour de France de siste fem årene på sitt lag. Peter Sagan har vært blant spillets største poengsankere de siste årene og kommer til å bli det også i år. Det er grunnen til at han er spillets dyreste rytter. Den nest mest populære spurteren er Marcel Kittel, som er på laget til 31,92 prosent av spillerne.

Temporytter: Tony Martin (8,2 millioner) – 56,68 prosent

Det kommer ikke som noen stor overraskelse at den store favoritten til å vinne åpningstempoen på hjemmebane i Düsseldorf er på over halvparten av Tourmanager-lagene. Tony Martin vil kjøre seg inn i gul trøye og er det soleklare favorittvalget til managerne. Thomas De Gendt er nestemann på listen med 7,03 prosents eierskap.

Hjelperytter: Edvald Boasson Hagen (8 millioner) – 33,38 prosent

Én tredel av Tourmanager-spillerne har tro på vår egen Edvald Boasson Hagen. Kun Philippe Gilbert (8,2 millioner) er dyrere enn Boasson Hagen, som koster 8 millioner. Tony Gallopin er også en populær hjelperytter, og er å finne på laget til 30,51 prosent av spillerne.

Klatrer: Tim Wellens (4,5 millioner) – 46,09 prosent

Mange har tro på Lotto-Soudals anvendelige Tim Wellens. 26-åringen er Janez Brajkovic spillets billigste klatrer, noe som kan være svaret på hvorfor flere har valgt belgieren før de første spurtpregede etappene. Serge Pauwels er den nest mest populære rytteren med 23,67 prosent eierskap.

Ungdomsrytter: Simon Yates (8,3 millioner) – 37,33 prosent

Den kanskje største favoritten til å vinne ungdomstrøyen i rittet er også Tourmanager-spillernes mest valgte. 37,33 prosent av spillerne har Orica-Scott-rytteren på laget sitt. Den billigste ungdomsrytteren, Olivier Le Gac, er nestemann på listen med eierskap på 30 prosent.

Sportsdirektør: Bora-Hansgrohe (10,1 millioner) – 35,48 prosent

Peter Sagan og Rafal Majka har gode sjanser til å markere seg i årets Tour de France – det har Tourmanagerne lagt merke til. Én tredel av spillerne har valgt Bora-Hansgrohe som sportsdirektør. Team Dimension Data er neste på listen med 12,48 prosents eierskap. Laget til Edvald Boasson Hagen og Mark Cavendish er sammen med AG2R, Cofidis, Cannondale-Drapac, Trek-Segafredo og Fortueno-Vital Concept spillets billigste på 8,8 millioner.