NY FUNKSJON: Tinders nye funksjon gjør det mulig å se hvem som har likt deg. Foto: Tinder
NY FUNKSJON: Tinders nye funksjon gjør det mulig å se hvem som har likt deg. Foto: Tinder

Snart kan du se hvem som har likt deg på Tinder – før du sveiper

Tinder endrer konseptet – for noen av brukerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dating-giganten Tinder har allerede tatt flere grep for å sikre seg en slant fra lommeboken din. Blant annet kan du kjøpe såkalte «superlikes» og «boostere», som ifølge Tinder skal gi deg enda flere matcher. I tillegg finnes også et abonnement som gir andre fordeler.

Nå lanserer Tinder imidlertid en ny funksjon som lar deg se hvem som liker deg – før du sveiper. Funksjonen blir en del av et slags gullmedlemskap.

I dag må du sveipe deg gjennom en «kortstokk» med ulike profiler i applikasjonen. Først når to brukere liker hverandre, får de en «match» og kan starte en samtale. Til nå har det derfor ikke vært mulig å se hvem som har likt deg, før du også liker vedkommende.

Med det nye gullmedlemskapet vil det dukke opp et gullhjerte på de aktuelle profilene. I tillegg får du tilgang til en liste over disse profilene, slik at du enkelt kan matche med dem. Den nye funksjonen innebærer derfor en stor endring for brukerne.

– Tenk på det som din egen «swipe right-concierge», som er tilgjengelig 24/7 og bringer alle dine ventende matcher til deg, skriver selskapet på sin egen blogg.

Teknologinettstedet Techcrunch skriver at funksjonen har vært etterspurt blant brukerne. Ifølge nettstedet har en rekke tredjepartsapper hacket seg inn i Tinder API for å tilby en lignende funksjonalitet, men Tinder har slått ned på disse forsøkene.

Konkurransen på sjekkeappmarkedet blir stadig tøffere, og det finnes flere tjenester som konkurrerer med Tinder. Enkelte har også fortalt at de nærmest er blitt avhengige av applikasjonen.

Den nye funksjonen rulles i første omgang ut i Argentina, Australia, Canada og Mexico.