Ronaldo bekrefter: – Jeg er blitt far til to barn

Cristiano Ronaldo bekrefter på Facebook at han har blitt tvilling-pappa. Nå reiser han hjem fra Prøve-VM før bronsefinalen.

Cristiano Ronaldo og det portugisiske landslaget røk onsdag kveld ut av Prøve-VM etter å ha tapt på straffer i semifinalen mot Chile.

Se sammendrag av kampen i vinduet over!

Dagen derpå kan Cristiano Ronaldo likevel smile. Han bekrefter på Facebook at han har blitt far til to barn.

Det har lenge vært kjent at Ronaldo var blitt far igjen, men dette er første gang han selv bekrefter det.

– Jeg var i tjeneste for mitt landslag, som alltid med kropp og sjel, selv om mine to barn ble født, skriver Ronaldo på Facebook.

– Dessverre klarte vi ikke å nå det sportslige målet vi hadde satt oss, men jeg er sikker på at vi kommer til å fortsette med å gi det portugisiske folk mye glede fremover.

– Presidenten for det portugisiske fotballforbundet og landslaget har en holdning som har rørt meg og som jeg ikke vil glemme.

Jeg er veldig glad for endelig å kunne være med barna mine for første gang, avslutter Ronaldo.

Det betyr at Ronaldo har fått lov til å reise hjem fra turneringen for å møte sønnene sine. Dermed vil han ikke ta del i søndagens bronsefinale.

Skjermbilde av Ronaldos Facebook-innlegg.
Skjermbilde av Ronaldos Facebook-innlegg.

Trebarnsfar

Ifølge rapportene skal fotballikonets to nye familiemedlemmer hete Mateo og Eva. De kom til verden tidligere denne måneden, rundt sju år etter at Cristiano Jr. ble født.

Ronaldo er blitt far til tvillingene ved hjelp av surrogatmor.

Fra før har verdensstjernen én sønn.

Det spekuleres nå i om det er enda mer babylykke på vei for Ronaldo og hans familie. Ifølge Daily Mail ryktes portugiserens kjæreste Georgina Rodríguez å være gravid i femte måned.

Identiteten til moren til hans førstefødde, Cristiano Jr., har alltid blitt holdt som en hemmelighet.

– For meg er ikke det et problem. Mange barn har verken mor eller far. Fedre og mødre kan gå bort. Cristiano har en far, en utrolig far. Han har en bestemor, og jeg har støtten til familien min. Noen ting holder man for seg selv, og det må folk respektere, har Ronaldo tidligere uttalt.