AC Milan-spiller Suso (t.v.) kan være på vei tilbake til Premier League.
AC Milan-spiller Suso (t.v.) kan være på vei tilbake til Premier League. Foto: (AP Photo/Gregorio Borgia).

Fotballryktene: – Tottenham dropper Barkley - går for tidligere Liverpool-spiller

Og Arsène Wenger ser til Mario Balotellis klubb i jakten på ny midtbanespiller.

Tottenham ønsker ikke å betale 25 millioner pund for Evertons Ross Barkley.

Dermed rettes oppmerksomheten mot Milano og tidligere Liverpool-spiller Suso, skriver Daily Mirror. Manager Mauricio Pochettino ønsker mer kreativitet i lagets offensiv, og argentineren skal være stor fan av den lille spanjolen, som bare har to år igjen av kontrakten med AC Milan.

Den nå 23 år gamle playmakeren, som spilte for rødtrøyene fra Merseyside fra 2010 til 2015, har gjort sine saker bra hos den italienske storklubben etter overgangen fra engelsk fotball.

Manchester City er favoritter til å stikke av med signaturen til Alexis Sanchez (28), ifølge Mirror. Den engelske tabloiden hevder Bayern München har trukket interessen for chileneren grunnet prisen.

Brasilianske Fabinho blir koblet daglig til Manchester United. Nå skal imidlertid Paris St-Germain være nærme å sikre seg Monacos 23-åring, skal man tro Daily Record.

Arsenal er interessert i Nice-spiller Jean Michael Seri (25), skriver The Sun. Landslagsspilleren fra Elfenbenskysten har også vært et overgangsmål for Roma, men med en pris på 35 millioner pund så skal italienerne nå være ute av kampen.

Romas midtstopper Kostas Manolas (26) har vært i samtaler om en overgang til Zenit St. Petersburg. Nå skal imidlertid Chelsea være i ferd med å ødelegge for russerne, hevder Telegraph. Blåtrøyene er klare for å selge Nathan Ake til Bournemouth. Joshua Kings klubb betaler 20 millioner pund for 22-åringen, ifølge The Guardian.

Michael Keane er ikke ventet å returnere til Burnley når sesongoppkjøringen starter. Everton jobber visstnok på spreng for å ro i land en overgang for 24-åringen, ifølge Burnley Express.

Lyons Alexandre Lacazette (26) er en ettertraktet herremann. Arsenal har fått beskjed om at de må betale 57 milloner pund dersom franskmannen skal slutte seg til London-klubben, skriver London Evening Standard.

Det er ingen hemmelighet at Liverpool jakter RB Leipzigs midtbanemann, Naby Keita. 22-åringen sier - ifølge Manchester Evening News - at han drømmer om å spille for en av de største klubbene i verden, som Barcelona, Real Madrid eller Manchester City. Så får vi se om Jürgen Klopp klarer å sjarmere Keita, eller om afrikaneren fortsetter karrieren i den Champions League-klare klubben enn så lenge.