«MOMAGER»: Kris Jenner er Kim Kardashian Wests mor og manager. 
«MOMAGER»: Kris Jenner er Kim Kardashian Wests mor og manager.  Foto: Alberto E. Rodriguez/AFP

Kris Jenner tar bladet fra munnen – snakker om datterens sex-video

– En av de mest grusomme tingene familien vår har vært gjennom.

I 2006 lekket artisten Ray J en hjemmelagd sex-video av seg og sin daværende kjæreste Kim Kardashian West. Videoen spredte seg som ild i tørt gress.

Den gang var Kardashian West langt ifra den superstjernen hun er i dag, men videoskandalen anses å ha fått fart på kjendisstatusen.

– Oppspinn

Nå snakker realitystjernens mor, Kris Jenner (61), ut om hendelsen i et stort intervju med The Hollywood Reporter.

– Det var en av de mest grusomme tingene familien vår har vært gjennom, sier hun.

I etterkant av videoskandalen har det vært diskutert hvorvidt Jenner og datteren selv hadde en finger med i spillet, og at videoen var et forsøk på å tiltrekke seg oppmerksomhet og publisitet.

– Det er selvfølgelig oppspinn, sier Jenner, og legger til at det er hårreisende at noen i det hele tatt har tenkt tanken.

– Du vet, hatere vil alltid hate. Folk vil alltid finne opp de tåpeligste ting, avslutter hun.

Fikk ideen fra en venn

Videre forteller Jenner at realityserier var i vinden på det tidspunktet.

– Jeg så på The Osbournes på det tidspunktet, og husker jeg tenkte «Så morsomt!». Det var bare så fascinerende å se noen leve livet sitt hjemme hos seg selv, forteller hun til nettstedet.

Jenners bestevenninne, Kathie Lee Grifford hadde i flere år ment at familien Kardashian burde lage sin egen realityserie. Da nok en venninne, Deena Katz, sa det samme, satte Jenner i gang.

– Morsomt å gjøre med barna

Jenner, som nå er manager for alle sine kjendisdøtre, tok kontakt med realityskaperen Reyan Seacrest, og bare 30 dager senere var de i gang med filmingen.

– Jeg tenkte at dette ville være noe morsomt å gjøre med barna, sier hun, og forklarer at de også snakket mye om hvordan dette skulle foregå på forhånd:

– Det vi diskuterte mye var «Hvis vi skal gjøre dette, må vi bare gjøre de autentisk – la oss bare vise alt, og vise alle hvem vi er», sier hun.

Og så ble «Keeping Up With the Kardashians» skapt. Realityserien er nå inne i sin 13. sesong, og går ut til 167 land verden over.