FINN: Terje Henning Karlsen bruker rett og slett Finn for å finne en som vil være med til Kreta.
FINN: Terje Henning Karlsen bruker rett og slett Finn for å finne en som vil være med til Kreta. Foto: Finn / Privat

Ble dumpet av kjæresten – nå vil Terje (35) ha med deg på sydenferie

Da forholdet med kjæresten endte rett etter at sydenferien var bestilt, valgte Terje en litt uvanlig metode for å finne en erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Livet går ikke alltid som planlagt. Terje Henning Karlsen (35) bestilte tur til Kreta med kjæresten, men kort tid etter billettene var bestilt, tok forholdet slutt.

Da bestemte Terje fra Nordkisa seg for å finne noen andre som ville være med.

– Turen kostet en del, så jeg tenkte jeg bare måtte kline til og se om det var en mulighet. Man lever bare en gang, forteller Terje til TV 2.

Helt seriøs

Da Terje fikk en billett til overs, la han rett og slett ut en annonse på Finn. Der etterlyste han en jente som ville være med på ferien.

– Jeg håper jeg får med en søt og hyggelig jente som er utadvendt. Også må hun være litt gæren, sånn som meg.

Til daglig jobber Terje som terminalarbeider på Oslo lufthavn. Han understreker at han mener fullt alvor med Finn-annonsen.

– Jeg er 110 prosent seriøs. Det er jo litt sånn, enten går det veldig bra, eller så går det ræva.

Ikke United og Lillestrøm

Ferien begynner 6. juli og varer en uke. Rundt 10 personer har allerede meldt sin interesse til turen, men Terje vil gjerne ha enda flere å velge mellom.

– Jeg vil gjerne velge den beste. Det er ikke til å legge skjul på at jeg håper det kan bli noe mer også når vi kommer tilbake til Norge.

Når det gjelder hvilke interesser jenta bør ha, er ikke Terje så nøye. Det er allikevel én ting som potensielt vil kunne gjøre forholdet vanskelig.

– Jeg er fotballfan på min hals, og lagene er Liverpool og Vålerenga. Så hvis hun er United-fan og Lillestrøm-fan kan det bli en utfordring, ler Terje.