Real Madrid-presidenten bekrefter: – Ronaldo er sint

Florentino Pérez kommenterer situasjonen rundt både Cristiano Ronaldo (32) og Kylian Mbappé (18).

Det har stormet rundt Cristiano Ronaldo de siste ukene. Det har blitt spekulert i om 32-åringen ønsker seg bort fra Real Madrid i kjølvannet av spanske myndigheters skattekrav på nesten 140 millioner kroner, og en retur til Manchester United har blitt nevnt som en mulighet.

Se Cristiano Ronalos scoring mot New Zealand i videovinduet øverst!

Ronaldo har vært toneangivende i Portugals vei til semifinale i Confederations Cup. Europamesterne møter Chile torsdag kveld. En avgjørelse blir ikke tatt før etter mesterskapet i Russland, opplyser Real Madrid-president Florentino Pérez til esRadio El Primer Palo.

– En medspiller har fortalt at han er sint. Det er alt vi vet. Det er publisert i et portugisisk magasin (A Bola), men jeg har ikke snakket med Cristiano. Det kommer vi til å gjøre når Confederations Cup er ferdig. Han er sikkert forbannet, for han er en ærlig person som utfører sine plikter, men nå er noen ute etter å skade ryktet hans, mener Pérez.

– Vi er glade for at han er i Madrid. Jeg tror han blir værende i Madrid, fortsetter Real Madrid-presidenten.

Real Madrid har blitt satt i sammenheng med supertalentet Kylian Mbappé. Trolig vil 18-åringen bli tidenes dyreste fotballspiller når han forlater Monaco.

– Jeg liker gode fotballspiller, og det er Mbappé, men Real Madrid kan bare bruke elleve spillere og har en grense på 24 spillere i stallen, sier Pérez, og legger til at trener Zinédine Zidane har fulgt angriperen i flere år allerede.

– Mbappé-situasjonen minner meg om da det ble sagt at vi skulle signere Paul Pogba i fjor sommer, sier Florentino Pérez.

Franskmannen gikk i stedet til Manchester United fra Juventus i fjor. Pérez innrømmer at han var i samtaler med Pogbas agent, Mino Raiola, og han vil ikke utelukke at han kan sette seg ved forhandlingsbordet med den kontroversielle agenten igjen om Milan-målvakt Gianluigi Donnarumma.

Pérez ble for øvrig overrasket da han ble konfrontert med ryktene om at Málaga-spiss Sandro Ramírez er ønsket på Santiago Bernabéu. Den spanske U21-landslagsspilleren skal ifølge engelsk presse være nær en overgang til Everton, men tidligere denne uka kom Madrid-koblingen.

Cristiano Ronaldo og Portugal møter Chile i den første semifinalen i Confederations Cup onsdag. Se den andre semifinalen, Tyskland-Mexico, på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo torsdag klokken 20.