BRANN: Johnny Galeckis (midten) ranch brant ned til grunn. Ranchen skal ikke være hans primærbolig.
BRANN: Johnny Galeckis (midten) ranch brant ned til grunn. Ranchen skal ikke være hans primærbolig. Foto: Frazer Harrison

Big Bang Theory-stjerne mistet huset i storbrann

– Hjertet mitt går ut til alle i området som også opplever tap fra denne onde ilden.

Ranchen til Johnny Galecki (42), bedre kjent som Dr. Lenoard Hofstadter i Big Bang Theory, brant ned til grunn mandag, det melder kjendisnettstedet TMZ.

Galecki skal ikke ha vært hjemme da brannen herjet i San Luis Obsipo i California.

Ifølge KSBY ble to branner rapportert i området cirka 306 kilometer fra Los Angeles. Mandag kveld ble omlag 250 personer evakuert fra sine hjem. De skal nå ha fått beskjed om å returnere.

– Hjertet mitt går ut til alle i området som også opplever tap fra denne onde ilden. Trusselen som vi lever med hele tiden kan virke sykt for noen, men vi bor her fordi det å leve i vårt vakre og landlige område gjør det verdt det, sier skuespilleren i en uttalelse til CNN.

Takketaletabbe

Galecki datet skuespillerkollega Kaley Cuoco (31), som også er et par i TV-serien, i knappe to år. Det ble slutt i desember 2009.

Under People Chice Awards i 2015 vant Kaley prisen for beste kvinnelige favorittkomiker på TV. 31-åringen takket alle, bortsett fra ektemannen Ryan Sweeting. Da tok Galecki ansvar og benyttet sjansen da han selv skulle takke på vegne av The Big Bang Theory som vant prisen for favorittkomedie.

– Kaley glemte å takke ektemannen i løpet av talen sin. Du er mitt hjerte, og jeg kan ikke forestille meg hva jeg ville ha vært uten deg. sa han på vegne kollegaen.

«Unge Sheldon»

Big Bang Theory er i sin tiende sesong, og CBS vurderer ytterligere to sesonger. TV-serien handler om de superintelligente romkameratene Sheldon og Leonard, og deres vennekrets.

Tidligere i vår bekreftet CBS også at det er gitt grønt lys for en spin-off-serie av den prisvinnende komiserien. Den skal handle om unge Sheldon Cooper, og hovedrolleinnehaveren er Iain Armitage.

Serien er ventet å komme på skjermen senere i år.