Radja Nainggolan (t.h.), her fra en Serie A-kamp i mars, kan være på vei til engelsk fotball og Premier League.
Radja Nainggolan (t.h.), her fra en Serie A-kamp i mars, kan være på vei til engelsk fotball og Premier League. Foto: AFP PHOTO / FILIPPO MONTEFORTE.

– Mourinho trapper opp jakten på Roma-stjerne

Og Laurent Koscielny kan være på vei bort fra Emirates.

Mye tyder på at Nemanja Matic blir Manchester United-spiller denne sommeren.

Men José Mourinho skal også være interessert i Romas Radja Nainggolan (29), en av Serie As beste midtbanespillere forrige sesong.

Den belgiske landslagsstjernen, med indonesisk opphav, hadde sjansen til å gå til Chelsea forrige sommer, men avslo tilbudet, ifølge Daily Mail.

Nå skal de røde djevlene være villige til å betale hele 40 millioner pund for den offensive midtbanemannen, skriver den engelske tabloiden, som viser til Gazzetta dello Sport.

Det kan se ut som at Mourinho kommer til handle mer enn én midtbanespiller før sesongen sparkes i gang igjen. Monaco-spiller Fabinho (23) kobles kontinuerlig til Manchester-klubben, og ifølge Independent ønsker den portugisiske manageren å punge ut for den anvendelige brasilianeren.

Everton er i ferd med å signere Burnley-spiller, og tidligere Manchester United-gutt, Michael Keane. 24-åringen skal også være ønsket i gamleklubben, men ifølge The Sun vil midtstopperen signere for blåtrøyene fra Liverpool i løpet av de nærmeste dagene.

AC Milan har allerede handlet for store summer etter at overgangsvinduet åpnet. Nå skal den gamle storheten ønske å hente Arsenals midtstopperbauta Laurent Koscielny, ifølge Metro (via Telefoot).

John Terry (36) kommer til å skrive under for Championship-klubben Aston Villa denne uken, når avtalen med Chelsea løper ut, hevder Daily Mirror.

Tyrkiske Fenerbahce vurderer å legge inn et bud på Evertons 29 år gamle belgiske landslagsspiller, Kevin Mirallas, skriver Talksport.

Mye Manchester United i dagens ryktespalte. Real Madrids Alvaro Morata (24) har i lengre tid blitt koblet med en overgang til rødtrøyene. Nå skriver spanske AS at spissen har avbrutt bryllupsreisen sin for å fortgang i overgangen til Premier League-giganten.

Det ble en tårevåt avskjed da Francesco Totti (40) spilte sin siste Roma-kamp denne våren. Nå skal den italienske fotballhelten være i samtaler med den japanske klubben Tokyo Verdy om å fortsette spillerkarrieren, skriver The Sun.

Disfrutando en el paraíso!!! ❤️🌴🌝

Et innlegg delt av Álvaro Morata (@alvaromorata)

Chelsea-forsvarer Kurt Zouma (22) kan være på vei tilbake til fransk fotball. Ifølge Talksport kan stopperkjempen havne på utlån hos Mario Balotelis klubb, Nice.

Lagkamerat Michy Batshuay (23) er også på vei bort fra Stamford Bridge, hevder Express. Vitolo (27) er et overgangsmål for Chelsea, og som en del av avtalen kan den unge angrepsspilleren være på vei til La Liga-klubben.

Mye kan tyde på at Kyle Walkers dager i Tottenham er talte. Spurs skal være interessert i Southamptons Cedric Soares (25), hevder Daily Mirror. Barcelona og Juventus har også fått øynene opp for høyrebacken, som for tiden spiller Prøve-VM for Portugal.