Like over midnatt natt til onsdag fikk politiet i Østfold meldinger om 10–15 skudd avfyrt mot et busstopp og et hus. Ingen skal være skadd.
Like over midnatt natt til onsdag fikk politiet i Østfold meldinger om 10–15 skudd avfyrt mot et busstopp og et hus. Ingen skal være skadd. Foto: GLENN JOHANSSON//tipser.no

Flere skudd avfyrt i Moss

– Det er snakk om 10–15 skudd med grov kaliber, sier politiet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Like over midnatt natt til onsdag fikk politiet i Østfold meldinger om 10–15 skudd avfyrt mot blant annet et hus. Ingen skal være skadd.

Et busskur og et hus i Kambo i Moss er truffet av mange skudd, meldte Øst politidistrikt på Twitter 20 minutter etter midnatt onsdag.

– Vi har ikke antallet, men det er snakk om 10–15 skudd med grov kaliber, sa operasjonsleder Martin Schie i Øst politidistrikt til VG.

Et hus hvor det befant seg tre personer, ble også truffet. Politiet bekrefter at ingen har blitt skadd, og at det gjøres undersøkelser på stedet. Flere spor er allerede sikret.

– Det er truffet ved inngangspartiet. Vi undersøker nå muligheten for at ett av skuddene som var rettet mot busskuret, har truffet huset. Det er i hvert fall en teori, sa Schie.

Skuddene er sannsynligvis avfyrt fra en bil, og politiet ønsker informasjon fra folk som kan ha sett noe av hendelsen.

(©NTB)